Love & Reality
Wilfred Francois MAFS

Zijn Wilfred en François uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Wilfred en François uit Married at First Sight nog samen? Als het aan de makers van MAFS ligt, dan worden Wilfred en François de opvolgers van Sonny en Dylan. Net als bij Sonny en Dylan, is de afstand tussen Wilfred en François tenslotte ook groot. Desondanks hebben de experts vertrouwen in een goede afloop tussen Wilfred en François. Maar de grote vraag is: Zijn Wilfred en François uit Married at First Sight nog samen?

➡ Gezellig meekletsen over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

François in Married at First Sight

De 49-jarige François uit Maastricht doet mee aan Married at First Sight. Het is een opvallende verschijning met een extravert karakter. Hij wordt omschreven als een vriendelijke en creatieve man. François vindt zichzelf vooral een positief type. “Ik ga heel graag op stap. Ik vind het heel leuk om met m’n vrienden samen te zijn.” Daarnaast is hij graag bij zijn paard ‘Samroy’ alias Sam. In het dagelijks leven werkt François als senior brand ambassador bij een modebedrijf.

“Al vanaf mijn zestiende zit ik in de kleding. Ik vind het heel erg leuk om in een winkel actief bezig te zijn en dan het hele plaatje kloppend te hebben. Dus hoe de winkel eruitziet, de muziek, de geur. Bloemen in de winkel, sfeer creëren, dat vind ik het allerleukste om te doen. Het hele plaatje moet kloppen op je werk, maar dat vind ik ook van je huis. Je huis weerspiegelt toch een beetje je persoonlijkheid.” François gooit dan ook regelmatig zijn inrichting volledig om.

François zoekt leuke man

Met zijn deelname aan MAFS hoopt François nu eindelijk een leuke man tegen te komen. “Ik heb welgeteld twee lange relaties gehad. Mijn laatste relatie is anders gelopen doordat wij hetzelfde waren, maar ook heel erg verschillend waren. Wij verschilden sowieso van leeftijd van elkaar en ik denk dat hij in een hele andere levensfase zat dan ik. Bij mij moet het misschien iets rustiger aan gaan op dit moment, dat heeft met de leeftijd te maken.”

François zoekt een man die groter is dan hij, atletisch is gebouwd, gepassioneerd is in zijn werk en een echte doener is. “Ik mis voornamelijk in een relatie dat je thuiskomt en dat je weet dat er een ander is. Dat mis ik heel erg, want dat heb ik jarenlang gedaan en gehad. Voor de toekomst hoop ik met een leuke man samen te zijn en dat we dingen samen kunnen ondernemen en dingen nog kunnen ontdekken.”

Wilfred uit Emmen in MAFS

Wilfred trouwt in MAFS blind met François. Wilfred is 48 jaar oud, woonachtig in Emmen en net als zijn match een opvallende verschijning. Deze noordeling houdt zich in het dagelijks leven bezig met het opknappen van huizen. “Ik verbouw panden. Wanden plaatsen, vloeren leggen. Meubels maken, inrichten, van alles. Mijn hart gaat echt wel sneller kloppen als ik een project heb dat van betonvloer af opgebouwd wordt tot het eindresultaat, dan word ik wel heel erg blij”, legt Wilfred uit. Net als zijn man, vind ook deze knappe verschijning zijn inrichting heel belangrijk. “Staat het me niet meer aan, dan verander ik het zo.”

Als Wilfred niet aan het werk is, dan is hij graag met zijn vrienden. “De meest dierbare mensen in mijn leven is toch echt mijn vriendengroep die is best wel groot. Daar zitten oud-collega’s bij, m’n zus. Met m’n zus heb ik een hele innige band. We kunnen elkaar alles vertellen, delen alles met elkaar.”

Trouwen

Wilfred heeft zich opgegeven voor Married at First Sight omdat hij nu toch wel toe is aan een leuke partner. “Ik wil graag een partner om samen naar vrienden te gaan. Ik mis het wel het meeste op het moment dat ik ergens alleen naartoe moet gaan. Dan is iedereen altijd met zijn tweeën en dan ben ik weer diegene die daar alleen naartoe gaat. Ik ben nu meer dan twee jaar vrijgezel en ik heb wel gedatet, maar dat was het gewoon allemaal niet. En nu is het wel weer tijd voor hopelijk een lange relatie, omdat ik dat toch wel mis”, aldus Wilfred. Misschien vindt hij de liefde wel bij François.

Zijn Wilfred en François uit Married at First Sight nog samen?

De grote vraag is natuurlijk: Zijn Wilfred en François uit Married at First Sight nog samen? De experts hebben veel vertrouwen in deze match, maar Radboud Visser plaatst er toch een kanttekening bij. “Natuurlijk de afstand. Emmen, Maastricht is 225 kilometer. Maar we hebben vorig seizoen bij Sonny en Dylan dat als de vonk er is, dan maakt de afstand niets meer uit.” Helaas bleek die vonk er niet te zijn vanuit de kant van François. De twee kozen er dan ook uiteindelijk tijdens het eindgesprek voor om niet bij elkaar te blijven.

➡️Lees ook: Zo verliep het eindgesprek tussen Wilfred en François

➡ Gezellig meekletsen over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!