Love & Reality
Wichian Loes MAFS

Dit zijn Wichian en Loes uit Married at First Sight

Maak kennis met Wichian en Loes uit Married at First Sight. Aan het achtste seizoen van Married at First Sight doen maar liefst zes koppels mee. Een daarvan wordt gevormd door Wichian en Loes. Zij hebben elkaar nog nooit gezien, maar trouwen nu blind in MAFS. Het is ze de laatste jaren niet gelukt om een partner te vinden om de rest van hun leven mee te delen. Met hun deelname aan Married at First Sight hopen ze nu alsnog op een leuke partner.

Wichian uit Married at First Sight

Wichian de Ruiter doet mee aan Married at First Sight. Deze 34-jarige jongeman uit Apeldoorn is toe aan een serieuze relatie. In het dagelijks leven werkt Wichian bij defensie en heeft hij ook nog eens zijn eigen onderneming als directiechauffeur. De laatste jaren heeft hij wel wat relaties gehad, maar serieus werd het uiteindelijk nooit.

Wie aan Wichian gekoppeld wordt, moet er rekening mee houden dat hij zijn familie erg belangrijk vindt. Wichian is op zijn derde geadopteerd en naar Nederland vertrokken door hetzelfde gezin dat eerder al zijn broer adopteerde. In Nederland kwam hij terecht in een heel warm bad met naar eigen zeggen ’twee heel lieve ouders die altijd voor hem zorgden’. Met zijn deelname aan MAFS hoopt Wichian een leuke dame over te houden. “Ik wil gewoon het liefst thuis kunnen komen. Echt letterlijk thuis kunnen komen en dat er iemand op je wacht en dat iemand ernaar uitkijkt om jou weer te zien, maar andersom ook.”

Loes trouwt in MAFS

Misschien vindt Wichian dat wel bij de dertigjarige Loes uit Gemert. Zij wordt omschreven als een energieke, sprankelende dame. Loes werkt als docente beeldende vorming en design. Daarnaast is ze ook leercoach. Net als Wichian is ook Loes opgegroeid in een heel warm gezin. Sinds een aantal jaar moet ze helaas wel haar vader missen. “Hij is ongeveer drie jaar lang ziek geweest. Dat was wel een heel moeilijke periode”, legt ze uit.

Loes is inmiddels alweer twee jaar vrijgezel. Ze heeft wel met verschillende mannen gedatet, maar de perfecte partner zat er voor haar nooit bij. Dat verandert misschien wel nu ze Wichian leert kennen. Misschien kan hij haar wel de stabiliteit bieden waar zij juist zo naar op zoek is.

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Zijn Wichian en Loes uit MAFS nog samen?