Love & Reality
Loes Wichian Married at First Sight

Zijn Wichian en Loes uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Wichian en Loes uit Married at First Sight nog samen? Dat is een vraag die bij veel kijkers van MAFS seizoen 8 speelt. Wichian en Loes vormen het vierde koppel dat getrouwd is, maar de grote vraag is: Blijven ze dat ook? Alhoewel het natuurlijk altijd afwachten is tot het seizoen volledig is uitgezonden, kunnen we alvast het één en ander delen over de relatiestatus van Wichian en Loes.

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

Wichian de Ruiter in Married at First Sight

Wichian de Ruiter is te zien in Married at First Sight. Wichian is 34 jaar oud, woont in Apeldoorn, werkt bij defensie en heeft zijn eigen onderneming als directiechauffeur. Wichian kijkt met trots terug op wat hij allemaal mee heeft gemaakt bij defensie: “Het mooiste wat ik heb meegemaakt binnen defensie is toch wel mijn uitzending. Die ik in 2009/2010 heb gedraaid in Afghanistan. Wat ik daar mee heb gemaakt in Afghanistan, is denk ik niet te bevatten voor iemand die dat niet heeft gehad. Wat wij altijd zeggen als militair is dat je dag in, dag uit aanstaat. Wat kan er gebeuren? Daar ga je over nadenken. Ik ben daarin doelbewuster naar de wereld gaan kijken, naar de mensen gaan kijken. Dat heeft mij ook wel echt gemaakt wie ik nu ben.”

De in Apeldoorn woonachtige Wichian is eigenlijk in Thailand geboren. Hij werd op zijn derde geadopteerd. “Mijn Nederlandse moeder kon helaas geen kinderen krijgen. Toen hebben ze gekeken naar adoptie. Toen hebben ze eerst mijn broer geadopteerd, die was toen ook drie en toen hij vijf was zijn ze teruggegaan en hebben ze mij geadopteerd. En toen ben ik in Nederland gekomen in een heel warm bad, twee heel lieve ouders die echt voor me zorgden vanaf het begin tot en met de dag van vandaag. Ik ben hier opgegroeid. Ik ben eigenlijk gewoon een kaaskop. Dit is wie ik ben.”

In de liefde nog niet gelukt

Voor Wichian is het in de liefde nog niet gelukt. “Ik heb verschillende relaties gehad. Ik ben nu ongeveer een jaartje vrijgezel. Voor de rest heb ik altijd hier en daar een vriendinnetje gehad en was het leuk voor ’the time being’. Als zijnde toekomstplaatje merkte je gewoon dat dat ‘m niet werd. Ik wil gewoon het liefst thuis kunnen komen. Echt letterlijk thuis kunnen komen en dat er iemand op je wacht en dat iemand ernaar uitkijkt om jou weer te zien, maar andersom ook”, aldus Wichian.

Loes zoekt liefde in MAFS

De experts denken dat Loes uit MAFS daarin wel eens de perfecte match kan zijn. Deze dertigjarige jongedame uit Gemert is energiek en sprankelend. Ze werkt als docente en is als klein meisje opgegroeid in een heel warm gezin. “Vroeger kon bij ons alles thuis. Het was vooral ook belangrijk dat we dingen deden waar we ook zelf gelukkig van werden, heel vrij. Mijn vader was ook docent, dus af en toe met wat regels. Dat had ik ook wel nodig.”

Naar eigen zeggen was Loes echt een papa’s meisje, maar hem moet ze alweer een tijdje missen. “Hij begrijp mij altijd heel goed. Hij was ook heel erg wijs.
Mijn vader is een paar jaar geleden overleden. Hij is ongeveer drie jaar lang ziek geweest. Dat was wel een heel moeilijke periode en ook een groot gemis en nog steeds, maar goed door hoe hij in het leven stond weet ik ook zeker dat hij wil dat ik geniet en het beste eruit haal wat erin zit en dat geeft mij ook wel weer kracht.”

Huisje, boompje, beestje

Loes is alweer een tijdje vrijgezel. Ze heeft al twee jaar geen relatie meer gehad. “In de tussentijd heb ik wel af en toe met een jongen afgesproken, maar het was het gewoon niet.” Toch weet ze precies wat ze wél zoekt in een relatie. “Ik zoek gewoon een lieve, goede vent waar ik mee kan lachen, plezier mee kan maken en die het leven niet al te serieus neemt. Dat is niet zo heel moeilijk, maar toch wel schijnbaar.” Mocht Loes dat wel vinden, dan zijn haar toekomstplannen ook al bekend: “Iedereen in mijn omgeving heeft baby’s, een partner en als ik dat zie dan denk ik van: Dat zou ik ook wel heel graag willen.”

Zijn Wichian en Loes uit Married at First Sight nog samen?

De grote vraag is dan natuurlijk: Zijn Wichian en Loes uit Married at First Sight nog samen? Expert Patrick van Veen liet al weten uit te kijken naar deze match: “Loes en Wichian is natuurlijk een heel boeiende match voor ons, want Wichian is heel stabiel. Het is gewoon iemand die vooral gefocust is op stabiliteit. Dan krijgen we Loes, een beetje een creatief brein. Het bizarre aan Loes is dat ze met tien dingen tegelijk wil bezig zijn. Maar dat ze dat eigenlijk helemaal niet handelen kan. Dat is het mooie in deze match. Wichian geeft de stabiliteit die ze nodig heeft om eigenlijk zichzelf te kunnen zijn”, aldus Van Veen. Voor nu lijken de eerste tekenen voor Wichian en Loes goed. Zo volgen ze elkaar nog altijd op Instagram en dat is vaak al een goed teken. Aan het einde van het MAFS-seizoen werd duidelijk dat het inderdaad goed gaat tussen Wichian en Loes. De twee blijven getrouwd.

Toch misgegaan

Helaas is het na de opnames van Married at First Sight toch misgegaan tussen de twee. “Ik vind hem echt fantastisch, maar er moet meer zijn dan alleen dat. Alleen knuffelen is niet voldoende en dat moet hij ook niet willen. Hij verdient iemand die hem ook wil kussen en dat kan ik hem gewoon niet geven”, aldus Loes in Married At First Sight: Hoe Is Het Nu Met? van RTL Boulevard.

➡️ Lees ook: Zo verliep het eindgesprek tussen Loes en Wichian in Married at First Sight

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!