Love & Reality
Patricia Stephan MAFS

Dit zijn Patricia en Stephan uit Married at First Sight

Patricia en Stephan maken hun entree in het achtste seizoen van Married at First Sight. Door het mislukte huwelijk van Nicole en Martijn is er ruimte gekomen voor een nieuw koppel. Dat zijn Patricia en Stephan geworden. De experts hebben veel vertrouwen in deze match, maar wie zijn ze precies?

Patricia in Married at First Sight

Patricia Bierings doet mee aan Married at First Sight. De vrolijke Brabantse is in het verleden volop werkzaam geweest als haarstylist, maar is tegenwoordig zzp’er in de geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Ze leeft bij het motto: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

Patricia schreef zich in voor MAFS in de hoop gekoppeld te worden aan een leuke man. Helaas voor haar, werd ze in eerste instantie echter niet uitgekozen. Ondanks dat er een match voor haar gevonden was, bleek er geen plek meer te zijn voor deze match. Dat veranderde toen het sprookje van Martijn en Nicole al razendsnel mislukte.

Stephan doet mee aan MAFS

Patricia is gekoppeld aan de 41-jarige Stephan Panjer uit Purmerend. Hij is een sportief type en is niet voor niets aquasport instructeur. Daarnaast is hij veel bezig met crossfit en houdt hij naar eigen zeggen van het leven. Mocht het tussen Patricia en Stephan een match worden, dan komt ze wel eerst nog even in een bouwval terecht.

Stephan zit namelijk nog middenin een verbouwing. “Mijn huis voelt als een nieuw begin, een nieuwe stap in mijn leven en weer zijn waar ik wezen moet en vanaf hier opnieuw bouwen naar de toekomst. Gezellig samenwonen. Als je thuiskomt uit je werk dat er iemand op je zit te wachten en samen dingen ondernemen. Letterlijk alles samen doen”, legt hij uit. Of hij dat vindt bij Patricia moet blijken in Married at First Sight.

➡️ Lees ook: Zijn Stephan en Patricia uit Married at First Sight nog samen?

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!