Love & Reality
Stephan Patricia MAFS

Zijn Stephan en Patricia uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Stephan en Patricia uit Married at First Sight nog samen? Die vraag stellen kijkers van MAFS massaal. Stephan en Patricia zijn in de elfde aflevering van Married at First Sight het experiment binnengekomen. De experts hebben enorm veel vertrouwen in deze match, maar is dat wel realitisch? Wij vertellen je graag alles wat we al weten over Stephan en Patricia uit Married at First Sight en hun relatiestatus.

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

Stephan Panjer in Married at First Sight

Stephan Panjer doet mee aan Married at First Sight. Hij is 41 jaar oud, woont in Purmerend en is veel met sport bezig. Zo geeft hij voor zijn werk aquasport lessen, is hij zwem instructeur en doet hij aan crossfit. Dat sporten doet hij al van jongs af aan. Hoe leuk is het dan ook dat hij nu ook anderen kan helpen en enthousiast kan maken om met sporten bezig te zijn.

Buiten zijn werk is Stephan de laatste tijd ook bezig geweest om de rest van zijn leven op orde te krijgen. En dan met name zijn huis, want hij leeft nog deels in een verbouwing. Mijn huis voelt als een nieuw begin, een nieuwe stap in mijn leven en weer zijn waar ik wezen moet en vanaf hier opnieuw bouwen naar de toekomst. Gezellig samenwonen. Als je thuiskomt uit je werk dat er iemand op je zit te wachten en samen dingen ondernemen. Letterlijk alles samen doen.”

Patricia Bierings uit MAFS

Misschien doet Stephan binnenkort wel alles samen met Patricia Bierings. Patricia wordt omschreven als een vrolijke Brabantse. Ze is voorheen altijd werkzaam geweest als haarstylist, maar is tegenwoordig als zzp’er werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg.

Net als Stephan is ook Patricia een sportief type. Ze leeft bij het motto: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.” Toen ze hoorde dat ze niet was uitgekozen voor MAFS, was ze vooral erg teleurgesteld. Het was dan ook een grote verrassing toen Carlo Boszhard alsnog voor haar neus stond. Door het afvallen van Martijn en Nicole was er tenslotte plaats gekomen voor Patricia en Stephan.

Zijn Stephan en Patricia uit Married at First Sight nog samen?

De grote vraag is: Zijn Stephan en Patricia uit Married at First Sight nog samen? De experts hebben het idee dat ze de perfecte match gescoord hebben met dit stel. “Zij zijn een heel goede match omdat ze heel veel punten gemeenschappelijk hebben. Ze zijn allebei bijvoorbeeld heel gestructureerd, houden allebei van een festivalletje pakken, zijn heel zorgzaam en sportief. Zo is er een hele lijst. Ik verwacht dat dat echt heel mooi gaat uitpakken”, liet Anne Campagne al weten. En we hebben voorzichtig goed nieuws, want de twee volgen elkaar nog op Instagram en dat is vaak alvast een goed teken. En ook bij de eindgesprekke blijkt het fantastisch te gaan tussen de twee. Ze blijven dan ook getrouwd!

➡️ Lees ook: Zo verliep het eindgesprek tussen Stephan en Patricia in Married at First Sight

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!