Love & Reality
Nicole Martijn MAFS

Dit zijn Nicole en Martijn uit Married at First Sight

Nicole en Martijn doen mee aan Married at First Sight. De twee zijn het eerste koppel in het achtste seizoen van MAFS dat elkaar het ‘ja-woord’ gaat geven. Beide zijn alweer een tijdje vrijgezel, maar absoluut toe aan een nieuwe relatie. De wetenschappers hebben de informatie van zowel Nicole als Martijn naast elkaar gelegd en denken een perfecte match te hebben. Dit zijn Nicole en Martijn uit Married at First Sight.

Nicole Martin uit Married at First Sight

Nicole Martin is 47 jaar oud. Deze goedlachse jongedame is woonachtig in Amsterdam en wordt omschreven als een creatief en energiek type. Ze is gek op feestjes en reist regelmatig af naar Ibiza. Daarnaast is ze dol op haar hondje Bram. Wie in Amsterdam weleens rijlessen heeft genomen, is Nicole misschien wel tegengekomen. Ze werkt namelijk als rijinstructeur.

Vorig jaar schreef Nicole zich in voor Married at First Sight. Ze is alweer een tijdje vrijgezel en heeft gemerkt dat het moeilijk is om in Amsterdam een leuke partner te vinden. Zelfs gewapend met een datingapp kreeg ze het niet voor elkaar. “Het is sowieso in Amsterdam ontzettend moeilijk. Er zijn vrij weinig leuke single mannen en die er zijn, die zien ook heel veel leuke single vrouwen, dus die zijn huppakee weer door naar een ander.” Misschien had Nicole iets verder moeten kijken, want in MAFS wordt ze nu gekoppeld aan de gezellige Brabander Martijn Prins.

Martijn Prins trouwt in MAFS

Martijn Prins is vijftig jaar oud en woonachtig in het Brabantse Nuenen. Hij wordt omschreven als een echte Brabander en een echte Bourgondiër. Hij houdt dan ook van gezelligheid en heeft een flinke vriendengroep om zich heen verzameld. Daarnaast reist hij net als Nicole regelmatig af naar Ibiza. Daar geniet hij vooral met volle teugen van zijn voeten in het witte zand.

Martijn is de trotse vader van drie kinderen. Net als Nicole is echter ook hij alweer een tijdje vrijgezel. Hij is op zoek naar een vaste, langdurige relatie. “Ik denk dat ik daten nu wel beu ben. Het is vaak kortstondig, het is niet diepgaand. Vaak ook niet de juiste match, omdat je een vrij kort contactmoment hebt. Ik denk dat ik juist nu klaar ben om echt samen met de juiste persoon vanaf start nul iets op te gaan bouwen.” En dat lukt misschien wel met Nicole.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Lees ook: Zijn Nicole en Martijn uit MAFS nog samen?