Love & Reality
Joep Caroline MAFS

Dit zijn Joep en Caroline uit Married at First Sight

Joep en Caroline doen mee aan Married at First Sight 2022. In aflevering 3 maken we kennis met alweer het vierde bruidspaar uit MAFS 2022. Voor kijkers van realityprogramma’s is Joep allesbehalve een onbekende. Joep deed eerder namelijk al mee aan De Bachelorette en gaat nu voor een nieuw avontuur. Hij hoopt met zijn deelname een leuke dame te vinden met wie hij zijn leven kan delen. Mogelijk vindt hij dat in Caroline, die haar leven ook graag met iemand zou delen.

Joep in MAFS

Joep doet mee aan Married at First Sight. Na een mislukt avontuur in De Bachelorette waar hij het hart van Gaby Blaaser probeerde te veroveren, gaat hij nu voor een nieuw avontuur. Hij heeft besloten zich in te schrijven voor Married at First Sight waar hij de experts het werk laat doen. Joep is 26 jaar oud en woonachtig in Eindhoven. Daar heeft hij zijn eigen stekje, maar er ontbreekt nog iets.

Leven delen

Joep heeft de laatste jaren een leuk leven opgebouwd in zijn eentje. Lang heeft hij gedacht dat hij het wel prima vond als vrijgezel, maar inmiddels is hij daar toch wel klaar mee. “Je merkt na een tijdje toch dat je iets mist of eigenlijk iemand mist om ook de leuke momenten om te delen. En daarom eigenlijk in het avontuur gestapt en gedacht: Ik geef mezelf op en zie wel waar het schip strandt.” In Married at First Sight is hij gekoppeld aan Caroline.

Caroline uit Married at First Sight

Caroline heeft de stap gezet naar Married at First Sight. Ze is 26 jaar oud, woonachtig in Utrecht en opgegroeid in Friesland. Ze is vorig jaar afgestudeerd als forensisch psycholoog en wordt omschreven als een intelligente, hoog opgeleide dame. Caroline heeft het dan ook allemaal goed voor elkaar, maar merkt dat ze nog iets mist in haar leven.

Samen zijn

“Ik heb er ook wel behoefte aan om weer een relatie te beginnen. Om echt dat samen zijn gevoel te hebben. Want ondanks dat ik het hartstikke leuk vind om dingen alleen te doen en dat ook echt wel doe, houd ik er ook wel van om dingen te delen. Om iemand te hebben die er voor jou is. Met wie je samen dingen kunt delen. Met wie je samen iets kunt opbouwen, terwijl je ook je eigen leven hebt”, aldus Caroline. Mogelijk vindt ze dat wel met Joep.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Zijn Joep en Caroline uit MAFS nog samen?