Love & Reality

Oh no: zijn Monica Geuze en haar vriend Robbert uit elkaar?

Lange tijd leken ze een sprookjesrelatie te onderhouden, maar de afgelopen maanden zijn er toch wat kleerscheurtjes in de relatie van Monica Geuze en Robbert Kroese ontstaan. Er klinken nu zelfs geluiden dat het over en voorbij is.

Hardnekkige geruchten

Toen Juice Channel een tijdje geleden aan Monica vroeg of die geruchten klopten, zei de Temptation Island-presentatrice dat er ‘niets aan de hand is’. Het Instagram-medium heeft daar echter de nodige twijfels bij. “Als dit soort geruchten over je relatie rondgaan en je krijgt de kans om deze te ontkrachten, dan neem je die toch?” Het is in ieder geval opmerkelijk te noemen dat er al sinds oktober 2021 geen nieuwe foto’s van Monica en Robbert samen verschenen zijn op ‘The Gram’. Nog opvallender: de vlogster postte onlangs een rijtje foto’s als ‘recap van haar 2021’, en daarin was geen enkel kiekje met Robbert te zien. Toen een volger dat opmerkte werd diegene gelijk geblokkeerd door Monica en plaatste ze later alsnog een fotootje met Robbert.

‘Bang voor het saaie leventje’

In aflevering 51 van de podcast Geuze & Gorgels, samen met jeugdvriend Kaj, erkende Monica onlangs al dat ze veel struggles kent in haar dagelijkse leven de laatste jaren. “Uk vind mijn leven heel snel saai. Ik heb veel prikkels nodig in mijn leven”, zei ze onder meer. Zou dat ook op relatiegebied met de niet zo heel erg excentrieke Robbert gelden? “Ik heb natuurlijk een dochter, die is inmiddels al drie. Ze gaat volgend jaar naar school. Dan ben ik zo’n moeder, die op het schoolplein staat. Ik heb een huis gekocht met mijn vriend, we wonen samen. Ik weet dat ik mijn hele leven met hem kan uitzingen. Ik heb alles wat ik ooit heb gewild. Ik hou dat onrustige gevoel, van: ‘Vind je dit echt leuk? Of doe je het, omdat je moet volhouden? Er is altijd een hele dunne scheidingslijn. Ene dag denk ik ‘o, het is fantastisch en geweldig’ en andere keer denk ik ‘wat een ontzettende druk van buitenaf om het maar vol te blijven houden’.”

Vreemdgegaan?

Geruchten dat Robbert een keer met een andere dame gezoend zou hebben, blijven Monica ook achtervolgen. In haar podcast zei ze zelfs al eens dat ze ‘droomt over bedrog door haar vriend’. “Daar was ik toen op zijn minst verontwaardigd over..” Andersom droomde Robbert ook al over overspel door Monica. “Dan wordt hij de volgende dag ook echt een beetje boos op mij.” Wordt ongetwijfeld vervolgd..

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

De 2021-recap van Monica, zonder Robbert er in:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze)

monica geuze recap 2021 geen robbert

monica geuze geuze & gorgels over struggles