Love & Reality

Zijn Joep en Caroline uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Joep en Caroline uit Married at First Sight nog samen? Joep en Caroline zetten een grote stap in MAFS 2022. De twee slaagden er buiten het programma niet in om de liefde van hun leven tegen te komen. Daar hopen ze in Married at First Sight verandering in te brengen. De experts hebben Joep en Caroline aan elkaar gekoppeld om te trouwen zonder elkaar ooit gezien te hebben. De grote vraag is nu: Zijn Joep en Caroline uit Married at First Sight nog samen?

Joep Honcoop in Married at First Sight

Joep Honcoop doet mee aan Married at First Sight. De 26-jarige jongeman wordt omschreven als een ‘hele knappe jongen’. Achter zijn uiterlijk van een vrolijke flierefluiter, zit een serieuze, ambitieuze man verscholen. Joep is werkzaam als eventmanager. Daar is hij verantwoordelijk voor bruiloften, privéfeesten en bedrijfsfeesten.

Veel afgevallen

In zijn jeugd is het voor Joep niet altijd even makkelijk geweest. “Vroeger was ik best een flink jongetje, eigenlijk een bol propje. Tot aan basisschool, middelbare school. Ergens daartussenin. Ook wel veel gepest, dus dat heeft mij toen wel heel erg geraakt. Ook dat je merkt dat je op een negatieve manier aandacht krijgt en niet dat mensen je leuk vinden om wie je bent. Door te gaan sporten en gezonder te gaan eten, heb ik daar verandering in gebracht.”

Joep voor Gaby Blaaser in Bachelorette

Joep Honcoop deed in het verleden mee aan Bachelorette. Daarin probeerden in totaal achttien mannen het hart van Gaby Blaaser te veroveren. In Married at First Sight geeft hij toe dat Gaby niet per se het type vrouw is waar hij normaal op zou vallen. “Ik deed mee voor het avontuur en ik was toch wel benieuwd of het een match zou kunnen zijn. Daardoor heb ik ingezien dat ik toch op zoek ben naar iemand die qua innerlijk ook goed past. Dat uiterlijk niet alles is.”

In Married at First Sight hoopt hij een vrouw te vinden die ook een leuk innerlijk heeft. “Waarom ik meedoe aan Married at First Sight, is dat ik de afgelopen jaren een heel leuk leven heb opgebouwd, maar er mist eigenlijk wel iets. Eerst ben je zo’n stoere jongen om te zeggen: Prima, lekker vrijgezel. Maar je merkt na een tijdje toch dat je iets mist of eigenlijk iemand mist om ook de leuke momenten om te delen. En daarom eigenlijk in het avontuur gestapt en gedacht: Ik geef mezelf op en zie wel waar het schip strandt.”

Caroline van Hartingsveldt in MAFS

Dat schip strandt bij Caroline van Hartingsveldt uit MAFS. Caroline is 26 jaar oud, woonachtig in Utrecht en opgegroeid in Friesland. Ze heeft een hechte band met haar moeder en twee oudere broers en is een intelligent type. Zo is ze vorig jaar afgestudeerd als forensisch psycholoog. “Dat is dat je werkt met mensen die met justitie in aanraking zijn geweest. Dus dat kan zijn dat je gedrag gaat beoordelen van mensen die een dialect heeft gepleegd.”

Ze heeft het dan ook goed voor elkaar, maar mist nog iets in haar leven. “Ik heb er ook wel behoefte aan om weer een relatie te beginnen. Om echt dat samen zijn gevoel te hebben. Want ondanks dat ik het hartstikke leuk vind om dingen alleen te doen en dat ook echt wel doe, houd ik er ook wel van om dingen te delen. Om iemand te hebben die er voor jou is. Met wie je samen dingen kunt delen. Met wie je samen iets kunt opbouwen, terwijl je ook je eigen leven hebt.”

Niet echt een type

Echt een type lijkt Caroline ook niet te hebben. “Ik weet niet of ik specifiek één type zoek. Het gaat mij er vooral om dat hij zich ook open kan stellen en een prater kan zijn. Het mag ook wel een stoere man zijn die een klein hartje heeft. Maar het is niet dat ik zou zeggen bij iemand die dat totaal niet heeft, dat ik dat niet leuk vind. Want daar houd ik eigenlijk ook wel van”, aldus Caroline. Ze trouwt in Married at First Sight met Joep.

Zijn Joep en Caroline uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Joep en Caroline uit Married at First Sight nog samen? Dat is de grote vraag nu Married at First Sight in volle gang is. De eerste verwachtingen voor Joep en Caroline waren goed. Zo konden we in de intro al zien dat Caroline en Joep zoenen tijdens een diner. Daarbij horen we de woorden: “Ik heb wel een kriebeltje gevoeld deze avond.” Lange tijd zag het er dan ook goed uit voor het jonge koppel, maar het lijkt toch niet gelukt te zijn.

Al tijdens het koppelsweekend bleek dat het huwelijk van Joep en Caroline niet meer te redden is. Ook daarvoor zagen we al dat het vooral van Joeps kant over en uit lijkt te zijn. Daarnaast zou Joep zelf ook wel eens zijn relatiestatus verklapt kunnen hebben. Hij dook recent namelijk plots op op Tinder.

Joep en Caroline gescheiden

De twijfels over het huwelijk van Joep en Caroline blijken terecht. De twee zijn niet langer samen. Caroline zat als eerste op de bank. Ze was duidelijk dat het niet gewerkt heeft met Joep. “Niet in de liefde in ieder geval. Het gaat verder qua contact beter dan dat het van tevoren ging. We hebben sinds het koppelsweekend af en toe contact gehad. Er is geen liefde ontstaan”, spreekt ze uit. Ze is dan ook teleurgesteld in Joep. “Ik vind dat hij mij een betere kans had kunnen geven of het hele experiment een betere kans kunnen geven.”

Of ze nog open zou staan voor een tweede kans? “Dan is er wel wat meer voor nodig dan alleen zeggen dat je het wil doorzetten. Hij moet wel echt wat meer inzet gaan tonen. Dus ook meer vanuit zijn kant voorstellen om iets te gaan doen of wat meer het appcontact opstarten of telefonisch contact opstarten.”

Ook geeft ze toe dat ze gevoelens voor Joep heeft gehad. “Ik heb denk ik gevoelens voor hem gehad. Ik ben nu op het punt dat ik zit: Het hoeft niet meer, het is goed zo. Ik vind het echt een hele leuke jongen, ik vind het een knappe jongen. En ik zag het echt gebeuren vanaf dat ik hem voor het eerst zag. En zeker in die eerste week merkte ik dat die klik er wel was. Ik had het gevoel dat er wel aantrekkingskracht was. Tot op de dag van vandaag snap ik niet hoe die overgang zo groot kan zijn”, aldus Caroline. Uiteindelijk besluiten de twee de trouwringen op het schaaltje te gooien.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!