Love & Reality
Deveny Feyyaz MAFS Match or Mistake

Zijn Feyyaz en Deveny uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

Married at First Sight: Match or Mistake bracht Feyyaz en Deveny bij elkaar, maar zijn zij na Married at First Sight: Match or Mistake nog samen? Het avontuur van de twee lijkt een ware rollercoaster te zijn geworden. In vooruitblikken viel namelijk al een clash tussen de twee te horen en ook gingen er al wat geruchten rond rondom het stel. In dit artikel vertellen we je alles wat we weten over de relatiestatus van Feyyaz en Deveny.

Deveny staat stevig in haar schoenen

Deveny doet mee aan Married at First Sight: Match or Mistake. Deze 27-jarige jongedame is in het dagelijks leven werkzaam als senior annalist. Ze wordt omschreven als een hele slimme vrouw die goed weet wat ze wil. Daardoor wordt het voor haar ook spannend om de ideale match te vinden. Deveny heeft iemand nodig die stevig in zijn schoenen staat, omdat ze zelf aanwezig en dominant is. Ze wordt verder omschreven als een prinsesje.

Nog nooit een relatie gehad

Deveny is een bijzondere deelnemer. Ze heeft namelijk nog nooit een relatie gehad en besluit nu blind te trouwen. “Ik ben al mijn hele leven single. Ik denk dat het komt omdat ik heel veel eisen heb die ik stel aan een partner. Ik wil iemand die toekomstgericht kijkt. Een huwelijk, kinderen, de hele mikmak en dat is toch wel lastig om te vinden in deze tijd.”

Maagd is Deveny niet meer, maar de laatste jaren is het niet meer tot de daad gekomen. “Dat heeft voor mij ermee te maken dat ik het belangrijk vind om iemand te bewaren die dat echt waard is. Ik vind het belangrijk om iemand tegen te komen die dat respecteert.”

Haar toekomstige partner zal stevig in zijn schoenen moeten staan, want Deveny is geen makkelijke. “Ik heb van nature best een dominant karakter. Wat ik verwacht, wil ik ook graag dat er gebeurt. Dat is ook iets wat ik verwacht van een partner.”

Volledig voor haar gaan

Met haar deelname aan MAFS: Match or Mistake hoopt ze iemand te vinden die volledig voor haar gaat. “Ik wil niet iemand die mij een droom verkoopt en uiteindelijk gewoon een koopje is.” Dat is overigens niet het enige waarop ze afknapt. “Ik knap erop af als een man een slechte adem heeft op de eerste date. Ik vind het ook niks als hij komt aanzetten in een joggingspak.”

“Ik vind het ook vervelend als hij zegt: Laten we de rekening splitten. Ik vind dat je me dan ook oprecht beledigt en voor schut zet. Maar als ik met iemand aan het daten ben, dan verwacht ik ook dat hij de zorg op zich neemt. Want aan het einde van de dag is hij een man. Ik vind dat hij zijn rol als man serieus moet nemen.”

Feyyaz gekoppeld aan Deveny

Deveny is gekoppeld aan Feyyaz. De 33-jarige jongeman is een knappe verschijning die je vaak in de sportschool tegenkomt. Daar is hij zelfs werkzaam als teamleider. Hij zoekt naar een oprechte partner. “Ik vind eerlijkheid in een relatie heel erg belangrijk. Wat ik heb gemerkt in mijn laatste relatie met mijn ex is dat ze niet altijd eerlijk was over bepaalde zaken. Daarin is mijn vertrouwen geschaad. Sporten heeft mij daar wel doorheen getrokken.”

Vader van zoontje

Deveny zal wel moeten accepteren dat Feyyaz al een zoontje heeft. “De belangrijkste persoon in mijn leven is mijn zoontje. Hij is nu vier jaar oud. Mijn liefde voor hem is onvoorwaardelijk. Als je kinderen hebt, heb je een bepaald gevoel en dat gevoel heb je nergens anders. Ik doe alles voor hem, daar heb je alles voor over. De fijne momenten die ik nu heb met mijn zoontje, zou ik heel leuk vinden om dat straks met mijn nieuwe partner te delen.” Mocht zij het erg vinden dat hij al een zoontje heeft, dan is hij ook vrij duidelijk. “Dan is dat voor mij ook meteen een no go.”

Zijn Feyyaz en Deveny uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

De grote vraag is natuurlijk: Zijn Feyyaz en Deveny uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen? Rondom het koppel gingen al voor de allereerste aflevering van MAFS: Match or Mistake de nodige geruchten rond, met name over het flirten van Feyyaz met andere dames. Het is dan ook geen verrassing dat Feyyaz en Deveny niet meer samen zijn. Dat werd eigenlijk halverwege het seizoen al besloten, en tijdens de final vows nog eens bevestigd.

Toch waren ze bij die final vows wel bijzonder respectvol naar elkaar. Natuurlijk kraakte Deveny nog wel wat harde noten over het gebrek aan respect van Feyyaz, maar ze gunnen elkaar in ieder geval wel alle liefde in de toekomst. Alleen niet mét elkaar.

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!