Love & Reality
Vincent Roxanne B&B Vol Liefde

Dit zijn de deelnemers van B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is in aantocht op RTL4. Vanaf 12 juli kunnen we iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 20.30 uur aan de slag met een nieuwe aflevering. In aanloop naar de eerste aflevering zijn nu de single deelnemers van B&B Vol Liefde bekendgemaakt. Liefst zes vrijgezelle B&B-eigenaren gaan op zoek naar de ware liefde. Hieronder alle deelnemers aan de serie, die beschreven wordt als een kruising tussen Boer Zoekt Vrouw en Bed & Breakfast.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep

Bert uit Saint-Seine, Frankrijk

De eerste deelnemer die zich voorstelt is de 59-jarige Bert. Bert is gevestigd op het mooie Franse platteland in Saint-Seine. Bert steekt zijn eigen mening niet onder stoelen en banken en zoekt dan ook een vrouw die zelf ook stevig in haar schoenen staat. De dame waar Bert naar op zoek is, moet initiatiefrijk, zelfstandig en ondernemend zijn.

Bert had voorheen in Nederland een goedlopend financieel bedrijf. Dat besloot hij in 2010 te verkopen om in Frankrijk een andere droom na te jagen: Een B&B te beginnen. Hij heeft alles zelf verbouwd met hulp van vrienden.

Bert B&B Vol Liefde

Caroline uit Bad Kleinchirchheim, Oostenrijk

De 49-jarige Caroline leeft haar droom, maar in de liefde is ze nog niet geslaagd. Met haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt Caroline een partner te vinden met wie ze haar geluk kan delen. Caroline woont nu al ruim twee jaar in Bad Kleinkircheim in Oostenrijk. Ze is de eigenaar van een lodge met liefst vijf appartementen.

Voor Caroline was het vroeger niet normaal om uiteindelijk in Oostenrijk terecht te komen. Voorheen was ze werkzaam als stewardess, maar toen ze in 2018 een zwaar ski-ongeluk kreeg, besloot ze dat het tijd werd om haar dromen na te jagen. In B&B Vol Liefde hoopt ze haar droom compleet te maken met een sportieve Bourgondiër die ook nog eens charmant is.

Caroline B&B Vol Liefde

Debbie uit Salerno, Italië

De 31-jarige Debbie heeft al sinds december 2019 haar eigen Bed & Breakfast, maar in de liefde is het nog niet gelukt. Debbie is gevestigd in Salerno, een Italiaanse havenstad. Ze wordt omschreven als chique, intelligent en ondernemend. Alhoewel ze zich nu volledig focust op haar eigen B&B, was Debbie in het verleden voornamelijk bezig met dans.

Debbie hoopt in B&B Vol Liefde een man te treffen die gezellig en warm is, maar ook zijn mannetje kan staan. De man in kwestie moet Debbie kunnen verrassen. Of ze een passende man vindt, komen we vanaf 12 juli te weten.

Debbie B&B Vol Liefde

Jacob uit Albufeira, Portugal

Gevestigd in Albufeira, Portugal is het ook voor Jacob tijd voor een nieuwe liefde in zijn leven. Jacob is inmiddels zestig jaar oud en zit al 35 jaar in Portugal. Hij is in het bezit van een mega villa aan de kust in de Algarve waarbij ook een grote cactustuin en een tennisbaan zijn gevestigd. Naast dat hij zich stort op zijn werk, is hij ook veel bezig met de natuur en dieren.

In B&B Vol Liefde hoopt hij een leuke vrouw tegen het lijf te lopen die eerlijk zijn net zo belangrijk vindt als hij. Daarnaast moet ze openstaan om nieuwe dingen te leren. Jacob kan niet wachten om zijn geluk met een vrouw te delen en zoekt naar een liefdespartner voor de rest van zijn leven.

Jacob B&B Vol Liefde

Roxanne uit Roosendaal, Nederland

Roxanne is dit jaar de enige deelnemer die haar B&B in Nederland gevestigd heeft. De 32-jarige jongedame uit Roosendaal is in de monumentale woonboerderij van haar ouders een eigen bedrijf gestart. Ze kan het best omschreven worden als spontaan, positief en gek op koken en reizen.

Daarnaast draait ze haar hand niet om voor glamour, maar loopt ze ook doodgewoon rond op haar klompen. Nu ze haar carrière in de fashion industrie achter zich heeft gelaten, wil ze van haar B&B een succes maken. Ze is op zoek naar een ondernemende en verzorgde man die houdt van lekker eten en die haar weer kan laten zien en voelen wat liefde is.

Roxanne B&B Vol Liefde

Vincent uit Valduggia, Italië

De laatste deelnemer aan het eerste seizoen van B&B Vol Liefde is de sportieve Vincent. Zijn bed & breakfast zit gevestigd in Valduggia, Italië. Naast zijn liefde voor het land, heeft hij ook een grote passie voor wielrennen. Op het moment van zijn deelname, is de bed & breakfast van Vincent nog niet geopend. Samen met een compagnon kocht hij een groot pand en nu wordt er alles aan gedaan om het pand zo snel mogelijk te openen voor gasten.

Daar kan hij best wat hulp bij gebruiken van een leuke dame. Vincent zoekt naar een spontane vrouw met een lieve glimlach. Ze moet niet bang zijn om zelf het initiatief te nemen. Vincent hoopt dat zijn eventuele nieuwe vlam er samen met hem alles aan wil doen om de bed & breakfast tot een groot succes te maken.

Vincent B&B Vol Liefde