Love & Reality

Nattevingerwerk The Bachelor: deze 3 dames gaan de ‘finale’ halen

Het is inmiddels bijna zover: The Bachelor staat op het punt van beginnen, op Videoland. Wat verwacht LoveReality precies van het komende seizoen? Welke dames zien we ver komen in de strijd om het hart van dj Tony Junior? Daarover schrijven we in de rubriek ‘Nattevingerwerk’.

The Bachelor

In The Bachelor opent Tony Junior zijn zoektocht naar de ware liefde. Er doen in totaal maar liefst twintig dames mee aan het avontuur dat zich afspeelt in het idyllische Kroatië. Bij heuse rozenceremonies gaat de ex-lover van zangeres Maan bepalen wie van de vrouwen mag blijven (diegenen krijgen een roos), en wie níét. Onderstaand de drie dames die wij een goede kans geven op de eindzege.

Kanshebber #1: Estelle

Estelle is 24 jaar jong en komt uit Utrecht. Opmerkelijk genoeg is ze de enige dame in The Bachelor die uit de Domstad komt; net als Tony Junior, dus. En dat is een groot voordeel, want Tony vertelde al eens dat hij eigenlijk niet Utrecht zou willen verlaten. Zelfs niet voor de liefde. “Ik zou Utrecht niet verlaten voor een vrouw. Dat gaat natuurlijk in goed overleg, maar je hoeft mij niet te vragen om in Amsterdam te gaan wonen. Ik wil nooit verder dan twintig minuten van de binnenstad met een Vespa”, zei Tony al. Dat Estelle dus in Utrecht woont, spreekt enorm in haar voordeel. Bovendien houdt ze net als Tony van elektronische muziek. Deze twee gegevens doen ons vermoeden dat Estelle héél ver gaat komen in The Bachelor.

Kanshebber #2: Julia

Tony Junior heeft bijna drie jaar een relatie gehad met zangeres Maan. In 2020 liep die stuk, maar de twee zijn nog altijd erg goede vrienden. We kunnen er in ieder geval uit opmaken dat Tony dus een zwak heeft voor vrouwen met een knap koppie en donkere haren: in dat profiel past Julia perfect. We willen niet zeggen dat ze een look-a-like van Maan is, maar ze heeft absoluut veel weg van de zangeres. In ieder geval qua uiterlijk. Daarom denken we dat Julia (24), ook omdat ze net als Tony gek is op grote evenementen en festivals, best eens veel rozen binnen kan gaan slepen in The Bachelor.

Kanshebber #3: Jolijn

En tot slot gaan we voor Jolijn. Waarom? Omdat onze vrienden van RumagTV dat zeggen! Presentatoren René Watzema en FawryNotSawry mochten de eerste aflevering van The Bachelor al bekijken, en waren na afloop – op het Instagram account van Videoland – eensgezind: Jolijn kende een vliegende start, en zou best eens een match made in heaven kunnen zijn. De knappe blondine heeft zes maanden lang in Kaapstad gewoond, en kan dus met Tony meepraten over hoe het is om vaak/lang van huis weg te zijn. Hoewel ze pas 24 is en nog studeert (eventmanaging, dus Tony kan dan mooi op de festivals van zijn vriendin gaan dj’en straks), is Jolijn net als Tony rijk aan levenservaring. Wij zijn alvast razend benieuwd!