Love & Reality

Chiara Siddu in Big Brother de volgende blonde bewoonster

Chiara Siddu is in Big Brother de nieuwe bewoonster. Ze kwam halverwege week 2 in het huis en maakte gelijk een energieke, enthousiaste indruk. Met name Michelangelo lijkt Kiara goed in de smaak te vallen.

Chiara Siddu in Big Brother

Chiara Siddu bracht het totaal aan bewoners in het huis op dertien. Toen de rest uit bed kwam in de ochtend, stond Chiara al klaar om de rest te verrassen. Tijdens een rondleiding door het huis vertelt de 27-jarige Chiara, werkzaam in het onderwijs en in het verleden in een AZC, dat de show massaal gevolgd wordt door fans. “Ze houden polletjes en zo, over wie er populair zijn.”

Big Brother Kiara vormt connectie met Michelangelo

Chiara is een tweeling. Haar vader is Italiaans, dat klinkt bij Michelangelo natuurlijk als muziek in de oren. Het meest bizarre is nog wel dat de vader van Chiara in de klas zat bij de vader van Michelangelo! En ze hebben meer gemeenschappelijke kennissen. Dat schept toch gelijk een band, zullen we maar zeggen. Al woont Chiara wel in Nederland, nabij Eindhoven.

Single, maar eyes on the prize

Ondanks haar verpletterende looks is Chiara nog vrijgezel. De focus ligt echter helemaal bij het winnen van Big Brother; Chiara is vastberaden om alles op alles te zetten daarvoor. Zou er achter haar lieve lach misschien een keiharde speelster schuilen? We gaan het snel meemaken. Ze belooft in ieder geval dat ze regelmatig zal koken voor de groep, want dat vindt ze leuk om te doen. Tot blijdschap bij Lindsey, die een maatje in de keuken wel leuk vindt. Welkom, Chiara!

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!