Love & Reality

Love Island-groep keert terug naar Spanje, Ex on the Beach-verjaardag

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Love Island-groep terug naar Spanje

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nog twee weekjes voor we weer een onvergetelijke zomer mee gaan maken met de love island ibi squad! 🏝 Hebben jullie al zomerplannen?

Een bericht gedeeld door Alicia Duran Gomez (@alicianathalie) op

Over twee weekjes pakt een flink aantal deelnemers uit Love Island seizoen 2 het vliegtuig naar party-eiland Ibiza. Niet voor een nieuw seizoen van de serie, maar gewoon voor een welverdiende vakantie. Dat meldt deelneemster Alicia op Instagram. Ze taggt bij een idyllisch kiekje van Ibiza verder de accounts van Victoria, Gabriëlla, Valerie, Sha, Natascha en Lisa. Een echte meidenvakantie, dus. Veel plezier alvast!

Ex on the Beach-ster Jamy is jarig

Wie ook feest gaat vieren, is Jamy Brands uit Ex on the Beach. Zij blaast namelijk 24 kaarsjes uit vandaag. Ongetwijfeld zal ook Dante met een cadeautje op de proppen komen, want het begint er meer en meer op te lijken dat zij tegenwoordig een setje vormen. Van harte gefeliciteerd, Jamy!

Ricardo uit Ex on the Beach duikt de studio in

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sinds iedereen nu muziek uitbrengt. Coming soon #bakkaeten

Een bericht gedeeld door Ricardo Talu (@ricardotalu) op

In navolging van onder meer Temptation Island’s Zach en het meest recent Lakeisha uit Ex on the Beach duikt nu ook Ricardo Talu uit EOTB de studio in. Op Instagram schrijft hij bij een teaser: ‘Sinds iedereen nu muziek uitbrengt.. Coming soon: Bakka Eten.’ Spannend!

Ook Donny Roelvink brengt weer nummer uit

En niet alleen Ricardo, maar ook Temptation Island VIPS-bekende Donny Roelvink kroop achter de microfoon. Hij bracht het nummer ‘Allang’ uit en vraagt zich op Instagram hardop af wat zijn volgers er van vinden. Oordeel zelf!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#ALLANG STAAT NU ONLINE OP ALLE KANALEN! WAT VINDEN JULLIE?! ☀️❤️

Een bericht gedeeld door DONNY ROELVINK (@donnyroelvink) op

Natascha laat zien hoe een mondkapje toch modieus kan zijn

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🐯Rrrr.. @officialpssylounge mouthmasks 🌶 #mouthmasks #2020 #model #dancer

Een bericht gedeeld door NATASCHA 🦋 (@natas.dk) op

En we besluiten de Instaflits met de al eerder genoemde Natascha, uit Love Island seizoen 2. Zij laat namelijk op de perfecte wijze zien hoe een mondkapje – hoe vervelend ze ook zijn – tóch heel modieus kan uitpakken. In dit geval matcht-ie volledig met de rest van haar beestachtige outfit. Rawr!