Love & Reality

B&B Vol Liefde-Vincent geniet met nieuwe liefde van vakantie

Vincent was vorig jaar te zien in het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Ware liefde vond hij niet in het programma, al was het wel lange tijd hoopvol. Zo leek het even alsof hij zijn hart zou verliezen aan Monique, maar buiten het programma bleek dat geen match made in heaven. Nu is Vincent alsnog gelukkig in de liefde. Met zijn nieuwe vriendin geniet hij nu van een wintersportvakantie.

Jessica

Vincent leerde zijn nieuwe vriendin Jessica al kennen voordat hij meedeed aan B&B Vol Liefde. De twee leerden elkaar via Tinder kennen, maar tot een serieuze ontmoeting kwam het in eerste instantie niet. Dat veranderde toen de twee na B&B Vol Liefde opnieuw in contact met elkaar kwamen. Jessica boekte al snel een vlucht voor vijf dagen. “We hadden daarvoor ook al met elkaar gevideobeld en konden heel goed met elkaar praten, dus dan weet je eigenlijk al wel dat het goed zit. Het voelde gewoon goed. En het was eigenlijk heel gezellig en aan het einde van de vakantie kwamen we tot de conclusie dat we elkaar wel heel leuk vonden.”

Vakantie

Dat is vandaag de dag nog niet anders, want de twee genieten momenteel samen van een wintersport vakantie. “Een mooie dag op de lange latten”, schreef Vincent op Instagram. “Helaas niet heel veel sneeuw gevallen dit jaar maar gelukkig hebben ze hier in Oasi Zegna goed hun best gedaan met de sneeuw kanonnen.”

➡ Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde: Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vincent Huiting (@vincent_huiting)