Love & Reality
Tobias geblesseerd Big Brother

Tobias kan na zware blessure terug naar het Big Brother-huis

De blessure van Tobias valt mee. Vanmorgen blesseerde één van de meest geliefde bewoners van Big Brother zich bij het sporten. Hij maakte een sprong en daarna klapte hij in elkaar. Gevreesd werd voor een enkelbreuk, maar zo erg is het niet. Hij kan zelfs terugkeren in het huis, al is er wel een maar.

Scheur en geen breuk

Na zijn ongeluk kwamen de hulpdiensten het huis in en kreeg Tobias het zwaar. Hij viel zelfs even flauw. Een onderzoek volgde en daar kwam goed nieuws naar voren. Het blijkt niet om een breuk te gaan, maar ‘slechts’ om een scheur. Hierdoor kan hij terugkeren in het Big Brother-huis, er is alleen wel een maar.

In quarantaine

Om veilig terug te kunnen keren in het huis moet Tobias wel eerst in quarantaine. Daardoor zal hij enige dagen van de groep afgezonderd zijn. Dit alles zal hierdoor geen gevolgen hebben voor de eliminatie van zaterdag, deze gaat gewoon door.

In de voetsporen van Jill?

Het is niet voor het eerst dat er een bewoner enige tijd het huis moet verlaten. Vorig jaar gebeurde dit met Jill, nadat ze flauw was gevallen. Ook Jill moest daarop in quarantaine, om het spel uiteindelijk te winnen. Weet Tobias volledig in haar voetsporen te treden?