Love & Reality

Bachelorette-Joey haalt uit naar Gaby Blaaser: “Daar ben ik laaiend over”

Vandaag verscheen de reünie-aflevering van The Bachelorette op Videoland. Duidelijk werd dat Joey van Herle en Gaby Blaaser al binnen twee weken na de show weer hun eigen weg gingen.

‘Je telefoon heeft toch geen corona?’

In de Grazia reageert Joey nu op het alles: “Ik had oprecht gevoelens en had zoiets van: ik wil wel moeite doen voor haar. Maar toen waren we terug en vielen we allemaal in een gat. Gaby had daar ook last van, dus toen ze zei dat ze tijd voor zichzelf nodig had, begreep ik dat goed. We hebben even weinig contact gehad, en toen ik merkte dat het wel heel stil werd, heb ik gevraagd: ‘Wat wil je nu eigenlijk?’ Ik wilde gewoon duidelijkheid.”

Maar Gaby kwam niet met een echt antwoord. “Ik dacht: het moet wel van twee kanten komen. Het maakt mij niks uit dat zij Gaby Blaaser is, ik ben het óók meer dan waard om energie in te steken. Mijn reactie was misschien wat bot, en het contact werd alleen maar minder…”

Toen de opnames weer opgepakt werden leek Gaby plots toch weer interesse te tonen, vertelt de Limburger. “Uiteindelijk is ze mijn kant opgekomen, en het was fijn dat ik haar zag, maar toch voelde het niet helemaal zoals het zou moeten voelen. Ik heb gevraagd of we als koppel of als vrienden verder gingen. Dat wist ze nog niet helemaal, maar ze zei dat ze mij wel graag in haar leven wilde houden, omdat we zoiets speciaals hadden meegemaakt. Daarna heb ik amper meer iets van haar gehoord. Ze gooide het steeds op corona, maar ik dacht: je telefoon heeft toch geen corona?”

Laaiend over avances richting Jordy

In de reünie-aflevering erkende Gaby dat ze spijt had van het wegsturen van Jordy Jahmal, met wie ze nu wel weer op date wilde. “Daar ben ik best laaiend over. Ze heeft me vijf, zes maanden aan het lijntje gehouden. En vervolgens zegt ze dat ze een date met Jordy wil. Als ik dit achteraf zo hoor, denk ik: ik verdien zoveel beter.”