Love & Reality

Jordy Jahmal gaat voor Gaby Blaaser in The Bachelorette

Jordy Jahmal is te zien in The Bachelorette, waarin hij probeert de knappe vrijgezel Gaby Blaaser voor zich te winnen. De geboren Amsterdammer maakte vooral in aflevering 3, tijdens een bungeejumping-date, veel indruk op de actrice.

Jordy Jahmal in The Bachelorette

Jordy Jahmal is 25 jaar en heeft al meer dan een half jaar zijn eigen jeansmerk genaamd FederalPRJCK, in Amsterdam. Zijn merk ligt al in meer dan zestig winkels, verdeeld over Nederland en België, en draait dus als een tierelier.

Na de eerste kennismaking gaf Gaby aan dat ze ‘wel nieuwsgierig naar hem is, maar hij niet meteen het type man is waar ze normaal op valt’. Maar in aflevering 2 draait Gaby behoorlijk bij, als Jordy vertelt dat hij net als Gaby zelf veel interesse heeft in numerologie, mediteren en mindset. Bovendien sport hij net als Gaby erg veel in de sportschool. “Als je een fit lichaam hebt, heb je ook een gezonde mind.”

Jordy maakt indruk tijdens bungeejumping-date

Jordy maakte een goede beurt tijdens de bungeejumping-date in aflevering 3, toen Gaby eenmaal hoog in de lucht toch erg last kreeg van zenuwen. Jordy wist haar op haar gemak te stellen en dat resulteerde erin dat de blondine toch durfde te springen.

Als beloning kreeg Jordy de allereerste roos van de rozenceremonie. De Amsterdammer maakt duidelijk een meer dan goede kans op de eindzege, en dus op het hart van The Bachelorette!