Love & Reality

Joey van Herle in The Bachelorette met Gaby Blaaser

Joey van Herle is één van de mannen die in The Bachelorette de strijd om het hart van Gaby Blaaser aangaat. Joey kende een uitstekende start, want met name tijdens zijn één-op-één-date (een jeepsafari) vlogen de vonken er vanaf tussen hen in Zuid-Afrika.

Joey van Herle in The Bachelorette

Joey is een 25-jarige Limburger die zijn eigen bedrijf in de detailhandel runt. Meedoen aan The Bachelorette vond hij ontzettend spannend. “Het is ver buiten mijn comfort zone, omdat ik je nog nooit gezien heb.”

“Ik volg je op Instagram en zie je daar wel eens voorbij komen, maar dat is het ook wel”, vertelt Joey gelijk aan Gaby. “Qua sporten hebben we wel veel gemeen.” Joey doet namelijk ook fitness; zelfs in wedstrijdvorm, waarin hij naar eigen zeggen ‘hard op weg is Nederlands kampioen te worden’.

Joey op jeepsafari met Gaby

Verder vindt Joey het belangrijk dat je goede gesprekken kan hebben. “Dat heb ik wel echt moeten leren, want ik was altijd heel gesloten.” In ieder geval verging het praten Joey opperbest tijdens een één-op-één-date met Gaby: een privésafari.

In de jeep vertelt Joey over zijn verleden, waarin hij bijna 100 kilo woog en er mee gepest werd, en Gaby was duidelijk onder de indruk. Er wordt vervolgens even geknuffeld, ze kijken elkaar diep in de ogen aan en ‘de vonken vlogen er echt vanaf’, merkte Joey zelf ook. Erg veelbelovend, wat ons betreft!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Slaan de eerste vonken over tijdens de romantische safari-date in #DeBachelorette? 🔥

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op