Love & Reality

5x waarom je zeker naar de serie van EOTB-Harrie moet kijken

Harrie Snijders ontpopte zich tot één van de grote smaakmakers uit Ex on the Beach Double Dutch All Stars. Uiteindelijk scoorde hij zelfs een eigen serie: ‘Harrie; van het kamp naar de ring’. Superguide geeft vijf redenen waarom je zeker moet kijken naar de spin-off op Spike.

1. Harrie is totaal niet fit

De kamper geeft het zelf toe: zijn sixpack is niet meer zo zichtbaar als toen hij nog de slaapkamers verbouwde in Ex on the Beach: Double Dutch. Het BN’er leven van pre-party’s, party’s, afterparty’s, after-after-party’s en pre-pre-party’s, eist zijn tol! Dat ziet Harries trainer ook, de professionele kickbokser Nieky Holzken. Die geeft hem er na het eerste gesprek meteen van langs met een brute training!

2. Harrie wordt ingemaakt door de kleine Geraldo

Harrie heeft kickbokservaring en hoopt dat hij met zijn technieken Nieky Holzken tevreden kan stemmen. Van dat plan blijft weinig over wanneer Nieky’s zoon Geraldo tegenover Harrie komt te staan. De kleine wervelwind maakt het de Eindhovenaar niet makkelijk zoals je hieronder kan zien in een fragment!

3. Je ziet het kamperleven van dichtbij

Ook de familie van Harrie doet mee aan Van het Kamp naar de Ring. De Ex on the Beach-ster is een echte familieman en eet nog graag een bord nasi bij moeder aan tafel. Je ziet het kamperleven zo van dichtbij en hoe Harrie door zijn familie gemotiveerd wordt om door te beuken.

De laatste twee redenen waarom je ‘Harrie; van het kamp naar de ring’ zeker moet kijken, lees je hier op Superguide.