Love & Reality

Veel meer bekende reality-gezichten in Celebs Gaan Daten

Onlangs werd al bekend dat Pommeline Tillière op zoek gaat naar een nieuwe liefde in het datingsprogramma Celebs Gaan Daten. Maar de blondine is niet de enige die wij kennen. Op hun website stelt zender VIJF alle kandidaten voor.

  • Pommeline Tillière

Pommeline maakte furore tijdens haar passage in Temptation Island 2016 (weet je nog, haar 400CC aan humor?). Na haar relatie met Fabrizio is Pommeline naar eigen zeggen het geloof in de ware liefde helemaal kwijt. Met haar deelname aan Celebs Gaan Daten hoopt ze dat daar verandering in komt. Wat ze zeker moet leren is om niet meteen op het uiterlijk af te gaan, want dat heeft haar in het verleden nog niet veel goeds opgeleverd.

  • Jarne Baele

Jarne (of Jarn voor de vrienden) werd bekend in Vlaanderen en Nederland door zijn deelname aan Love Island 2019. Daar vond hij helaas niet de ware liefde. Met de hulp van Jani & Goedele hoopt Jarne dan ook dat ene meisje te leren kennen. Alles is voor de 24-jarige software verkoper een uitdaging, zo ook vrouwen versieren en doorgronden.

  • Diaz Pena Verles

Diaz was geen onopgemerkt persoon in Ex On The Beach Double Dutch. Als single man vindt hij toch dat het tijd is om zich te settlen. De Gentenaar met Spaanse roots is nu 27 en klaar voor de volgende stap in het leven.

  • Chey(enne) Ciani

Chey kennen we, net als Jarne, ook van Love Island 2019. Ze is ondertussen enkele maanden vrijgezel en naar eigen zeggen niet happy single. Het model is helemaal klaar om de ware liefde te vinden en zoekt iemand om lief en leed mee te delen.

De andere deelneemster is Justine de Jonckheere.