Love & Reality

Zo verliep het gesprek van Temptation-Angela en Christian in Eating with my Ex

In de nieuwste aflevering van Eating with my Ex, nu te zien op Discovery+, schoven onder meer Angela en Christian aan. Zij deden met een relatie van negen jaar mee aan Temptation Island en leken het simpel te halen, maar eventjes na de opnames liep het alsnog spaak.

Angela en Christian

Angela is een 28-jarige bio-ingenieur uit Antwerpen, Christian is drie jaar ouder en werkt als engineer. Ze hebben elkaar ooit ontmoet in de dansschool en vormden jarenlang een schitterend koppel. Het ging uiteindelijk mis omdat (volgens Christian) Angela ’te ver ging in flirten met anderen’, terwijl Angela het vooral wijt aan het feit dat Christian niet wilde trouwen. In Eating with my Ex probeert Angela er achter te komen waarom dat zo is.

Trouwen

Chris legt uit: “Ik wilde met je trouwen, maar het was altijd een twijfelgeval. Ik vind: als je twijfelt, wil je eigenlijk niet met die persoon trouwen.” Angela is echter allesbehalve tevreden met die uitleg. “Dit is confusing, want is het nou zo dat je wel wilde trouwen, maar er dingen waren waardoor je het uitstelde? Of wilde je niet trouwen en zocht je excuses?” – “Ik wilde sowieso trouwen, maar ik wist niet zeker of ik dat met jou wilde”, maakt Chris het nóg een stukje pijnlijker. “Ik wil sowieso ooit trouwen, en dat wil ik maar één keer.” Angela zegt later in de camera, met de tranen in haar ogen: “Dat is niet leuk om te horen. Het is een beetje lastig. Dat kwam hard aan. Dat is niet wat hij tegen mij gezegd heeft. Ook vroeger niet en bij ons laatste gesprek niet.”

Geen spijt

Verder benadrukken de voormalige tortelduifjes beiden dat ze absoluut geen spijt hebben van hun relatie, omdat ze ook heel veel erg mooie momenten hebben meegemaakt samen. “Maar ik had die leuke herinneringen liever wel gehad met iemand waarmee ik uiteindelijk ook getrouwd was”, plaatst Angela wel een kanttekening. Toch is ze aan het eind van de hereniging positief gestemd. “Ik denk dat er ergens ook wel een beetje een last van mijn schouders is gevallen, en dat dit helpt met alles een plekje geven omdat we het nog eens goed besproken hebben allemaal.”

De toekomst

Ze besluiten met een dansje aan tafel samen, en Christian benadrukt dat hij hoopt dat Angela een man gaat vinden die haar alles geeft wat ze wil. In de aftiteling leren we dat Christian en Angela snel na het diner nog eens uiteten zijn geweest samen, maar dat een relatie er absoluut niet meer in zit omdat ze elkaar nu echt als vrienden zien.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)