Love & Reality

MAFS-Maurice schrikt van vreemd nieuws Arjan: “Niet heel handig”

Maurice deed vol goede moed mee aan Married at First Sight, maar zijn kans op een sprookjeshuwelijk werd al snel ontnomen door de paniekaanvallen van zijn match Arjan. Het wekte dan ook de nodige verbazing dat Arjan nu opeens een carrièreswitch maakt: hij wordt trouwambtenaar.

‘Onhandige zet’

Maurice benadrukt in de Reality Podcast van RTL Boulevard dat hij Arjan alles gunt, maar over de opvallende nieuwe baan zegt hij: “Ik vind het niet zo heel handig qua zet.. Ik gun het hem echt. (….) Maar hoe rot kritiek ook kan zijn, ik snap die kritiek wel.” Toen Arjan zelf voor het altaar stond sloeg hij immers nog dicht. “Hoe wil je geloofwaardig overkomen? Ik vind het glad ijs, ik vind het op het randje”, constateert Maurice tot slot.

‘Altijd al een droom’

Zelf zei Arjan al over zijn move: “Het is altijd al een droom geweest om BABS te worden.” Zijn eigen huwelijk met Maurice werd aan elkaar gepraat door Marielle Jongmans. “En eigenlijk met de ceremonie hoe Marielle het vertelde en hoe het me raakte, dacht ik: Dit moet ik gaan doen, ik wil dit heel graag. Ik heb al heel veel, ook met Marielle en een aantal andere babsen heb ik me ingelezen en er heel veel over nagedacht. 9 juli ga ik mijn eerste trouwerij doen.”

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!