Love & Reality

Zijn Quentin en Channah na Temptation Island VIPS nog bij elkaar?

Zijn Quentin en Channah na Temptation Island VIPS nog bij elkaar? Het verhaal van Quentin en Channah is een bijzondere. De twee Ex on the Beach-sterren zijn namelijk halverwege de opnames terug naar huis gestuurd, omdat ze in verwachting waren van een kindje samen.

Hoe is het nu met Quentin en Channah?

Quentin en Channah beleefden de tijd van hun leven. De twee zijn vroegtijdig weggestuurd bij Temptation Island VIPS vanwege een wel heel bijzondere reden. Channah bleek namelijk zwanger te zijn tijdens de opnames. Iets wat zij en haar vriend Quentin hadden verzwegen toen ze werden gevraagd voor het programma.

Toen de makers daarachter kwamen, werd het stel dan ook linea recta teruggestuurd en uit het programma gehaald. Orpheo en Liessinde werden hun vervangers.

Channah en Quentin nog samen, maar vooral voor de baby

Hoewel de deelname verkort was, zorgde het toch voor de nodige scheurtjes in de relatie. Channah was niet bepaald blij met het gedrag van Quentin, die ze zelfs ‘de grootste kneus die er rondloopt’ noemt in de herenigingsaflevering van Temptation Island VIPS.

Toch groeiden ze in de drie maanden na de laatste episode weer naar elkaar toe. “We zijn samen, maar het is niet zo dat alles nu goed is, want ik vertrouw meneer nog steeds niet”, benadrukt Channah verder.

Quentin vult aan: “We hebben geen stabiele relatie, maar we maken er het beste van.” Channah ‘wil er voor vechten zodat het goed gaat, maar dat ligt vooral aan Quen’. Niets is dus al helemaal zeker, maar het belangrijkste voor nu is het kindje dat op komst is.