Love & Reality

Zijn Gregory en Karina nog samen na Temptation Island: Love or Leave?

Zijn Gregory Deira en Karina la Cruz nog samen na Temptation Island: Love or Leave? Die vraag speelt bij alle kijkers van de ultieme relatietest, want al vanaf aflevering 1 zette Greg de bloemetjes flink buiten. In het tweede deel van het seizoen was het juist Karina die de grens opzocht, uiteindelijk overtrad en het daarna uitmaakte. Toch blijven er de geruchten rondgaan dat Karina en Greg na Temptation Island terug bij elkaar zijn gekomen, mede doordat Karina in de ‘hoe is het nu met..-aflevering’ bekendmaakte spijt te hebben van een en ander.

Zijn Gregory en Karina nog samen na Temptation Island: Love or Leave?

De 29-jarige Gregory is al zeven jaar lang samen met de vijf jaar jongere Karina la Cruz, een beauty van Curaçaose én Dominicaanse afkomst. De laatste twee jaren daarvan wonen ze bovendien al samen.

Desondanks twijfelen de twee volop over hun toekomst. Althans, met name Karina. Zij ‘vraagt zich af of het gras niet groener is bij de buren’, valt te lezen op haar Temptation Island-profielpagina. Ook komen we aldaar te weten dat er in het verleden wel eens een scheve schaats is gereden, het lijkt erop dat Gregory die schaats aanhad.

Toch is ‘Greg’ nu behoorlijk overtuigd van zijn liefde voor Karina. Hij denkt namelijk al aan de volgende stap in hun relatie: trouwen, gevolgd door het stichten van een gezinnetje. Maar eerst zullen ze voor de loodzware taak komen te staan om Temptation Island: Love or Leave samen te overleven.

Gaat Greg de fout in, in Temptation Island?

En dat wordt inderdaad nog een hels karwei. Voor Greg althans. In aflevering 1 laat hij gelijk zien het nog wat moeilijk te vinden om zich aan de (ongeschreven) regels van een relatie te houden. De avances van de twerkende single Daisy Piras spreken hem wel aan, en gesprekken met haar (die bol staan van de dubbelzinnige woordgrapjes) zoeken de grens van het toelaatbare op.

Daarover vertelde Daisy al op Slam FM: “Iedereen was nog een beetje aan het wennen, rustig aan doen. Maar Greg en ik dachten: ‘We willen genieten en beginnen alvast met zuipen’. Dat werden steeds sterkere drankjes. En dan neem je het er gewoon van!” Niet voor niets vragen wij ons nu ten zeerste af of Gregory en Karina nog wel samen zijn na Temptation Island: Love or Leave.

Gaat Karina er vandoor met single Daryl?

Daar komt bovenop dat vriendin Karina dermate is geschrokken van haar losbandige lover, dat zij nu haar hart openstelt voor de knappe vrijgezel Daryl. In aflevering 9 wordt er zelfs voorzichtig gekust, een week later maakt Karina het uit met een videoboodschap. Greg ontploft van woede en zoent opeens met single Tyra. Karina maakt het nóg bonter, want – ook al bleef ze zelf ontkennen – zij bedreef tot twee keer toe de liefde met haar knuffelbeer Daryl. Het moge duidelijk zijn dat Greg en Karina Temptation Island niet overleefden samen.

Karina zegt sorry in aflevering 13

Toch blijft er een flinke kans dat ze vandaag de dag weer samen zijn, want tijdens een livestream van Greg op Instagram hoorden we plots Karina op de achtergrond met haar herkenbare stem. En dat werd in aflevering 13, de reünie-aflevering, al wel een beetje opgezet. Daarin betuigde Karina namelijk spijt, al was Gregory nog niet zo ver.

Karina erkende: “De band met Daryl was een beetje oppervlakkig. Hij gaf me niet het gevoel dat ik wel van Gregory kreeg. Ik had het gewoon niet uit moeten maken met een videobeeld. Ik heb geen spijt van Temptation, maar wel van bepaalde dingen die ik heb gedaan en gezegd.” Karina ‘heeft ergens nog wel hoop dat het ooit goedkomt met Greg’. Wij zijn alvast razend benieuwd..