Love & Reality

Daisy Piras verleidster in Temptation Island: Love or Leave

Daisy Piras is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Daisy Piras in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Daisy is geboren in Italië

De 21-jarige Daisy Piras is opgegroeid en groot geworden in Groningen, maar haar roots liggen in Italië. We weten niet wat de vrouwelijke versie van een ‘Italian Stallion’ is, maar in ieder geval: Daisy is het!

De als hostess en promotor werkzame beauty weet namelijk als geen ander de mannen om haar vinger te winden. Dat is niet anders geweest op één van de vele hardcorefeestjes, waaronder Thunderdome, waarop ze al flink uit haar dak is gegaan.

Liefhebster van fitness, reizen en hardcore

In haar vrije tijd is Daisy vaak in de sportschool te vinden, of is ze haar koffers in aan het pakken voor een reisje. De brunette vliegt namelijk heel Europa door; onder meer Griekenland, Spanje, Pisa en Parijs zijn al van haar lijstje afgestreept.

In het verleden heeft ze bovendien een zomer lang gewerkt in het Bulgaarse feestparadijs Sunny Beach, waar ze natuurlijk de mannen van haar af moest slaan. Maar inmiddels is het tijd voor de ware liefde. Gaat Daisy Piras die vinden op Temptation Island: Love or Leave bij Sorelis, Marco, Greg of Sonny?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ASH Fotografie (@ashfotografie_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Robin Marten Kuiper (@kuiperobin)