Love & Reality

Zijn Fabrizio en Pommeline na Temptation Island VIPS nog bij elkaar?

Zijn Fabrizio en Pommeline na Temptation Island VIPS nog bij elkaar? Over Fabrizio en Pommeline is de afgelopen periode veel geschreven. Nog voordat RTL officieel bekend had gemaakt dat de twee meedoen aan het programma, verschenen op verschillende sites al geruchten dat de twee uit elkaar zouden zijn. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van de relatiestatus van de twee na hun deelname aan Temptation Island VIPS.

Fabrizio en Pommeline verloofd

Fabrizio en Pommeline kwamen na Temptation Island bij elkaar. De twee deden allebei mee als verleiders en in oktober 2018 werd bekend dat de twee waren verloofd. Fabrizio ging op zijn knieën voor Pommeline op het vliegveld nadat zij op vakantie was geweest in Valencia. “Hij heeft mijn hart gestolen, dus nu ga ik zijn achternaam stelen. Ik heb ’ja’ gezegd!”, reageerde ze op zijn aanzoek.

Of die verloving nog altijd staat, is maar de vraag. Sinds hun deelname aan Temptation Island VIPS zijn er verschillende berichten in de media verschenen dat het over is tussen de twee. Tegelijkertijd lijken ze echter wel steeds op te duiken in elkaar social media-posts.

Hoe is het nu met Fabrizio en Pommeline?

Op 26 juli 2019 was het hoge woord er dan eindelijk uit: Pommeline bevestigde via Instagram de breuk met Fabrizio. In Temptation Island VIPS aflevering 12, de reünie, ging Fabri nog voor een tweede keer op zijn knieën voor de blondine. We’ve survived, riepen ze apetrots.

Maar twee weken later ging het alsnog mis. Fabrizio had achter stiekem afgesproken met verleidster Julia, maar was even vergeten dat zijn telefoonfoto’s automatisch ook op de iCloud van de computer thuis worden opgeslagen: daar vond Pommeline plots allemaal foto’s van haar verloofde met de Arnhemse terug. Einde relatie.

Fabrizio Julia Temptation Island VIPS

Na de break-up kreeg Fabrizio nog een relatie met het Belgische topmodel Maithé Armayones Rivera, maar ook dat bleek slechts kortstondig. In de tussentijd krabbelde Pommeline terug na zwaar liefdesverdriet, en uiteindelijk verloor ze zelf haar hart ook weer: aan de knappe Levi Murillo.

Fabrizio heeft uitgebreid zijn spijt betuigd en lijkt tegenwoordig wel weer op vriendschappelijk gebied terug in Pommeline’s wereld, maar meer dan dat zal het nooit meer gaan worden. Hoewel ze Temptation Island VIPS hebben overleefd, ging het daarna alsnog gruwelijk fout met het voormalige Vlaamse droomkoppel.