Love & Reality
Laura Cathalijne MAFS

Zijn Cathalijne en Laura uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Cathalijne en Laura uit Married at First Sight nog samen? Dat is een vraag die bij veel kijkers van het achtste seizoen van MAFS blijft hangen. Het koppel wordt in de achtste aflevering van het seizoen gepresenteerd en is sinds lange tijd weer een vrouwelijke match. De experts hebben veel vertrouwen in een goede afloop van het avontuur voor Cathalijne en Laura, maar is dat wel terecht? Op dat antwoord zullen we tot de laatste aflevering moeten wachten, al kunnen we al voorzichtig wat opvallends delen over Cathalijne en Laura uit MAFS.

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

Cathalijne Rampen in Married at First Sight

Cathalijne Rampen heeft zich ingeschreven voor Married at First Sight. Na verschillende testdagen is ze uitgekozen tot een van de vrijgezellen die we volgen in Married at First Sight. Cathalijne is dertig jaar oud en woonachtig in Rheezerveen. Ze werkt als manager van een vakantiepark/manegebedrijf en woont daar ook. “Ik ben ooit begonnen met de paarden en nu doe ik ook wel de receptie en echt van alles en nog wat”, legt ze uit. Paardrijden doet ze al sinds kleins af aan. “Ik had altijd al dat ik paarden gewoon heel erg leuk vond. Mijn moeder heeft ook altijd paardgereden en die komt ook van de boerderij. Ik kan eigenlijk beter met dieren dan met mensen. Tegenwoordig kan ik ook wel goed met mensen, maar het is met dieren iets makkelijker.”

Met haar deelname aan MAFS hoopt Cathalijne een vrouwelijke partner te vinden. Ze is wel weer toe aan een nieuwe liefde in haar leven. “Ik vind de liefde wel leuk. Ik vind het ook heel leuk om verliefd te zijn. Het is natuurlijk wel jammer als het niet wederzijds is, maar ook dan is het soms best wel leuk. Dat je denkt: Ik voel eens iets.”

Op zoek naar een schoonmaakster

Cathalijne heeft haar eigen leven heerlijk op een rijtje, maar ruimte voor een liefde is er zeker. “Eigenlijk gaat het best wel goed. Ik ben best wel heel tevreden, maar het zou wel leuk zijn als je uiteindelijk ook een leuke relatie hebt.” En ze weet al precies waar haar toekomstige partner aan moet voldoen: “Als ik nadenk over een relatie, dan zie ik voor me dat iemand heel goed is in het huishouden. Daar ben ik niet zo goed in en dat iemand een goede kledingstijl heeft, daar ben ik ook niet zo goed in. Dat is een beetje flauw. Maar ik weet niet, dat je het gewoon samen heel fijn hebt, maar ook wel elkaar de ruimte geeft om je eigen ding te doen. Ik ben wel nuchter, het is niet dat ik bij alles van emoties overloop. Ik kom ook uit het oosten van het land, daar komt misschien ook een stukje nuchterheid vandaan. Maar ik ben ook wel gevoelig, dus er zit ook wel iets onder.”

Laura Meulenbroeks uit MAFS

Cathalijne is gekoppeld aan de 27-jarige Laura Meulenbroeks. Laura is 27 jaar oud en woonachtig in Tilburg. In het dagelijks leven is ze werkzaam in de huisdierenverzekering. Ze is zelf opgegroeid met dieren en heeft van jongs af aan een hond gehad, die was een jaar ouder dan zij en haar beste vriendinnetje. Toen ze op haar middelbare school een stage moest lopen, hoefde ze dan ook niet lang te twijfelen: Dat moest in het asiel gebeuren en daar adopteerde ze meteen een hondje. Daarnaast heeft ze in haar leven vaak paard gereden.

Laura woont in Tilburg samen met haar huisgenoot. “Af en toe zeggen we tegen elkaar: We zijn net een getrouwd stel. Dan zit de één op de bank en is de ander de afwas aan het doen.” Maar nu wordt het tijd voor een échte relatie. “Ik heb de afgelopen jaren wel verschillende relaties gehad. De meeste wat korter. Twee van langer dan een jaar. Ik ben ooit begonnen met relaties van mannen. Ik kwam er toch al gauw achter dat dat het voor mij niet was. Ik denk dat ik op mijn 21e voor het eerst een relatie met een vrouw had.” De perfecte match vond ze nog niet en dat blijkt ook niet zo makkelijk. “Ik denk dat om een vrouw te vinden als vrouw al lastig is. Heel stom gezegd, ik zeg ook vaak tegen mijn vrienden: ‘Als ik met een vrouw sta te flirten, hebben ze de helft van de tijd niet eens door dat ik op vrouwen val.’ Dus dat is soms lastig”, aldus Laura.

Zijn Cathalijne en Laura uit Married at First Sight nog samen?

De grote vraag is natuurlijk: Zijn Cathalijne en Laura uit Married at First Sight nog samen? De experts hadden veel vertrouwen in deze match. Zo vertelde Patrick van Veen vol trots: “Er zijn heel veel overeenkomsten, waarbij het ons vertrouwen geeft dat dit een succes wordt.” Maar of dat ook echt zo gelopen is, is maar zeer de vraag. Zo blijkt bijvoorbeeld dat Cathalijne Laura wel volgt op Instagram, maar andersom niet. Is dat een teken dat het toch niet helemaal goed zit? Bij de eindgesprekken werd in ieder geval duidelijk dat Laura en Cathalijne getrouwd zouden blijven.

En er is nog meer goed nieuws, want ook maanden na de opnames blijken Cathalijne en Laura nog altijd erg gelukkig met elkaar. Ze zijn nog getrouwd en helemaal verliefd op elkaar!

➡️ Zo verliep het eindgesprek tussen Cathalijne en Laura in Married at First Sight

➡ Op de hoogte blijven van alles over Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!