Love & Reality
yousri love island

Yousri Elsayed bombshell-twin in Love Island

Yousri Elsayed doet mee aan Love Island 2022. Als extra bombshell kwam hij de villa binnen. Dat deed hij wel op speciale wijze. Yousri is namelijk onderdeel van een eeneiige tweeling. Het andere onderdeel luistert naar de naam Sayed.

Yousri Elsayed in Love Island

Videoland heet de twins op speciale wijze welkom. “Double trouble! De Eindhovense twins Yousri en Sayed zijn onafscheidelijk. Ze kunnen niet mét, maar vooral niet zonder elkaar. De superfitte broers van 23 jaar oud houden zich het liefst bezig met hun gezamenlijke passie: calisthenics, trainen met behulp van eigen lichaamsgewicht. De boys delen bijna alles, maar willen in Love Island Nederland & België 2022 hun eigen hart volgen.”

Love Island is niet het eerste avontuur dat Yousri en Sayed samen aangaan. De twee hebben een heuse identiteit gebouwd. Zo zijn ze bekend onder de naam You Day Twins, waarmee ze hard aan de weg timmeren op verschillende socialmediakanalen. YouTube bijvoorbeeld, maar zeker ook Instagram en TikTok.

Love Island-Yousri heeft ook eigen identiteit

Natuurlijk heeft Love Island-Yousri ook een eigen identiteit. Hij is namelijk hard bezig met het afronden van zijn opleiding leraar basisonderwijs aan de Pabo! En in de Love Island-villa op het zonnige Gran Canaria hoopt meester Yousri zonder afleiding van buitenaf een lieve, sportieve dame te leren kennen met een ‘cute’ gezichtje die met hem mee wil op actieve dates.

Yousri is fotogeniek

Op zijn persoonlijke Instagram-pagina zien we dat Yousri vooral heel erg fotogeniek is. Hij staat vaak met zijn broer op de foto, maar nog veel vaker alleen. Daarnaast lijkt het er ook sterk op dat de nieuwe Love Island-hunk de zon wel kan waarderen, in het algemeen gewoon, lekker loungen met ontbloot bovenlijf. Wat dat betreft zit hij natuurlijk helemaal goed in de Love Island-villa, want daar zijn bewolkte dagen few and far between.

Hij kan zijn deelname ook wel waarderen, want op Instagram roept hij uit: “EINDELIJK MAG IK HET BEKENDMAKEN! Ik doe mee met ℒ 2022! Ik ben te zien bij Videoland en Streamz!”

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!