Love & Reality
sayed love island

Sayed Elsayed bombshell-twin tweeling in Love Island

Sayed Elsayed heeft in Love Island week 2 zijn opwachting gemaakt als extra bombshell. En dat niet alleen, want de nieuwe deelnemer aan de Videoland-datingshow is onderdeel van de nieuwe bombshell-twins! Zijn tweelingbroer luistert naar de naam Yousri.

Sayed Elsayed in Love Island

Dat moeten we eventjes uitleggen. Of eigenlijk… waarom laten we dat Videoland niet gewoon doen? “Double trouble! De Eindhovense twins Yousri en Sayed zijn onafscheidelijk. Ze kunnen niet mét, maar vooral niet zonder elkaar. De superfitte broers van 23 jaar oud houden zich het liefst bezig met hun gezamenlijke passie: calisthenics, trainen met behulp van eigen lichaamsgewicht. De boys delen bijna alles, maar willen in Love Island Nederland & België 2022 hun eigen hart volgen.”

Voor Sayed en Yousri is het tweeling zijn een heuse identiteit, want de broers zitten achter het kanaal ‘You Say Twins’, waarmee ze hard aan de weg timmeren op verschillende socialmediakanalen. YouTube bijvoorbeeld, maar zeker ook Instagram en TikTok.

Love Island-Sayed heeft ook eigen identiteit

Natuurlijk heeft Love Island-Sayed ook een eigen identiteit. De krullenbol wordt namelijk niet snel verliefd en hij heeft een hekel aan oneerlijke mensen en pesters. Sayed zoekt een dame met een sportief lichaam die niet op haar mondje gevallen is, maar knapt al snel af als haar taalgebruik te grof is. Niet meer schelden dus, dames!

Op zijn Instagram-pagina schreeuwt Sayed het uit van blijdschap: “EINDELIJK MAG IK HET BEKEND MAKEN! Ik doe mee met ℒ 2022! Ik ben te zien bij Videoland en Streamz!”

Sayed vaak in sportschool te vinden

Aan zijn lichaam is te zien dat Sayed wel van een robbertje fitnessen houdt. Verder is hij net als zijn broer ontzettend fotogeniek te noemen. De tweeling is zéker niet vies van het nemen van een kiekje (of duizend). Daarnaast zijn Sayed én Yousri bijzonder acrobatisch. En als laatste is het enigszins opvallend dat de Instagram-pagina van Sayed volstaat met foto’s van de twins, waar Yousri zichzelf vaak plaatst…

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!