Love & Reality

Yentl van Hoorebeke nieuwe verleider in Temptation Island

Yentl van Hoorebeke is de nieuwe verleider in Temptation Island. De gespierde Belg kwam in aflevering 9 als grote verrassing de villa van Roshina, Elke, Simone en Angela binnen wandelen. Slaagt hij er in om één van deze dames het hart op hol te doen slaan?

Yentl van Hoorebeke nieuwe verleider Temptation Island

De 23-jarige Yentl van Hoorebeke uit het Belgische Eeklo omschrijft zichzelf als een echte casanova, een ‘Don Juan’. In Villa Minitel wil hij zeker en vast veel gaan genieten, maar opmerkelijk genoeg hoopt de spierbundel ook ware liefde te kunnen vinden.

Op zijn profielpagina lezen we namelijk dat Yentl het geweldig zou vinden als hij een relatie aan Temptation Island over kan houden. Dan zal hij dus eerst één van de dames moeten losweken bij hun huidige partner.

Verleider Yentl wil een relatie over houden aan Temptation Island

Yentl zal niemand manipuleren, is oprecht en heeft een diploma in Thaise massage als extra wapen op zak. Bovendien is hij oersterk én simpelweg beeldschoon: Yentl werkt namelijk als personal trainer in een sportschool, maar timmert tegelijkertijd aan de weg als model: hij behaalde de finale van de modellenwedstrijd van MMIM Models 2020.

Worden looks, muscles en goede intenties samen de perfecte cocktail voor Yentl van Hoorebeke als de extra verleider in Temptation Island?