Love & Reality

Welke koppels uit Are You The One? seizoen 1 zijn nog bij elkaar?

Op vrijdag 15 oktober (Videoland) en zondag 17 oktober (MTV) gaat Are You The One? NL van start. Het concept is over komen waaien vanuit Amerika, waar al in 2014 seizoen 1 op de buis verscheen.

Are You The One? USA

De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld. Maar wie zijn er uit Are You The One? USA seizoen 1 nog bij elkaar? Cosmopolitan zocht het uit, en kwam tot een heldere conclusie: nog maar één ‘perfect match’ houdt nog altijd stand, vandaag de dag: Ethan en Amber.

Eén gouden koppel

Tijdens AYTO kwamen Ethan en Amber er al vrij snel achter dat zij elkaars perfect match waren volgens de computer. En daar blijkt dus niets aan gelogen, want zeven jaar later zijn ze nog altijd samen. Sterker nog; ze zijn getrouwd en hebben al twee meisjes op de wereld gezet, genaamd Scarlett en Serena.

Breuken, breuken en nog eens breuken

Hun lovestory bleek een zeldzame, want bijvoorbeeld Scali en Jacy zijn al uit elkaar. Het grootste probleem was de enorme afstand tussen hun woonplaatsen; die werd fataal voor de relatie. Dillan en Coleysia maakten al tíjdens de show duidelijk dat het niets ging worden tussen hen. De druppel die de emmer deed overlopen was een moment waarop Coleysia (buiten de camera’s om) dronken met andere kandidaten begon te zoenen tijdens een ‘White Party’ in de villa. Tot slot gingen ook publiekslievelingen Chris en Shanley, ook al leken zij tijdens AYTO nog stapelverliefd, uit elkaar; enkele maanden na de opnames werd er een punt achter gezet door hen. Hopelijk zal de oogst bij de NL-editie van Are You The One? iets beter zijn dan één relatie!