Love & Reality

Bijzonder heuglijke dag voor Viktor Verhulst en zijn vriendin

Viktor Verhulst is momenteel weer volop op de buis als presentator van Temptation Island: Love or Leave, maar zelf heeft de Belg allang de liefde gevonden. En wel bij de knappe Sarah Puttemans.

1-jarig jubileum

Vandaag is het een bijzondere dag voor Viktor en Sarah, zo schrijft laatstgenoemde op Instagram. “1 jaartje met de allerliefste. Love you very much“, jubelt Sarah. De zoon van tv-baas Gert Verhulst reageert op de post met drie hartjes. Ook onder meer Temptation-collega Monica Geuze en Love Island-ster Raphaëlla Deuringer liken de post. Cute!

Geen Tempa voor Viktor en Sarah

Onlangs vertelde Viktor nog aan Grazia dat we hem en Sarah niet als deelnemers in Temptation Island hoeven te verwachten. “Ik zou zelf niet meedoen, maar ik begrijp wel dat er kandidaten zijn die mee willen doen. Dat is gewoon mijn persoonlijke keuze. Dat betekent natuurlijk niet dat ik het niet begrijp dat anderen die keuze wel maken. Ik zou mijn relatie privé willen houden, dus ik zou dat niet op televisie willen uitzoeken. Maar dat is een keuze die iedereen voor zichzelf moet maken.” Helder!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)