Love & Reality

Weggestuurde Roos legt bom onder Bachelor: twijfels over oprechtheid Tony Junior

In aflevering 7 moest Roos Louwers (samen met Maxime) haar koffers pakken, en dat is het topmodel duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten. Na eerder al te stellen dat Tony Junior ‘bullshit verkondigde tegenover haar’, twijfelt Roos nu openlijk aan de oprechtheid en intenties van de Utrechtse dj.

‘Twee gezichten Tony’

Ik heb best wel gemerkt dat hij twee gezichten heeft”, opent Roos de aanval in een video van RumagTV. “Zoals iedereen kan zien, ben ik wat rustiger en wat stiller dan de rest. Maar ik observeer best wel en houd mensen in de gaten. (…) Er was best wel een Tony van voor de camera en achter de camera. Voor de camera vind ik dat hij tegen ons praat alsof hij een meester is van groep 3.”

Lekker Instagrammen

We hebben dates, die duren misschien drie kwartier. Hij heeft wel een telefoon en wij allemaal niet. Zodra die dates klaar zijn, pakt hij gelijk zijn telefoon. Ik denk dan: blijf even erin, want wij doen dat ook.” Maar op zijn telefoon informeerde Tony niet bij familieleden, maar ging hij rustig Instagrammen. “Terwijl hij aangeeft dat hij niet van iemand houdt die veel met Instagram bezig is, gaat hij een seconde nadat de date afgelopen is gelijk op Insta.”

Meiden terugvolgen

En Roos twijfelt ook over de oprechtheid van Tony na een actie van hem richting een vriendin van Roos, die hem ging volgen op Instagram: “Hij had net een filmpje gepost dat hij aan het paardrijden was op een date. Het programma was toen nog volop bezig. Hij volgde haar terug. Ik dacht: huh? Je bent daar de liefde van je leven aan het zoeken, dus waarom moet je haar terug volgen?” Een antwoord daarop heeft Roos nog niet gekregen..

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee