Love & Reality

Weggestuurde Laurence klapt uit de school: ‘Dit wordt het gekste EOTB-seizoen ooit’

In de afgelopen uitzending van Ex on the Beach: Double Dutch zagen we hoe Laurence als eerste ooit in de geschiedenis van de serie weg werd gestuurd. De nieuw gearriveerde Robin Sterk gebruikte zijn EXtra power en stuurde haar huiswaarts.

Verklapt Laurence een terugkeer in de EOTB-villa?

Toen Robin dit onthulde, begon Laurence te huilen. “Ja, klopt. Dat deed ik niet zozeer omdat ik verrast was, maar wel omdat ik graag gebleven was. Toen mijn naam gevallen was, kreeg ik een half uur om mijn spullen te pakken en de villa te verlaten”, reageert ze in gesprek met Het Laatste Nieuws. Robin koos Laurence omdat ‘hij hem het minst gesproken had’. “Ik weet niet of dat volledig klopt. Ik denk dat Robin zich ook gebaseerd heeft op uiterlijk. Hij kende me niet en ik ben z’n type niet, dus ja…”

Spijt heeft ze desondanks niet van haar (tweede) deelname aan EOTB. “Het is jammer dat het deze keer zo kort was, want ik vond iedereen heel erg fijn. Ik had graag meer tijd met hen doorgebracht, maar dat werd me niet gegund.” Op de vraag ‘of het nu het einde van Laurence op de tv is’, lijkt ze te hinten naar een spectaculaire terugkeer in de villa: “Als je dat wil weten, zal je moeten blijven kijken. Ik kan alleen maar zeggen dat dit seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ echt het meest gekke ooit is!”