Love & Reality

Robin Sterk in Ex on the Beach Double Dutch

Robin Sterk is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Op de sociale media werd hij al een tijdje getipt als een potentiële versterking voor de EOTB-groep, en nu is dat dus ook waarheid geworden. Robin is de ex van Lynn van Tiggelen.

Robin Sterk in Ex on the Beach Double Dutch

Robin Sterk is geboren in Arkel, een dorpje in de provincie Zuid-Holland. Hij is een atleet en lifestyle-coach met nu al meer dan 50.000 volgers op Instagram. Voor zijn werk helpt hij mensen hun doelen te bereiken in de sportschool, door middel van motiverende teksten en voedings- en sportschema’s.

Robin Sterk is fitness-influencer en candyboy

Ook is Robin actief als ‘candyboy’ – schaars geklede mannen die dansen op podia om het publiek te entertainen – in discotheken. Verder gooit Robin zijn imposante lichaam ook op andere manieren in de strijd: tijdens bodybuildingswedstrijden, bijvoorbeeld.

EOTB-Robin is wel eens vreemdgegaan

In het verleden deed hij al eens een interview met EOTB- en Temptation Island-legende Channah Koerten en daarin verklapte Robin dat hij wel eens vreemd is gegaan. Dat belooft dus nog het nodige voor zijn tijd in Ex on the Beach Double Dutch!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goedemorgen! Ik val maar direct met de deur in huis, ik heb mezelf aangesloten bij “stichting het vergeten kind” om zo in de deze lastige periode iets moois te kunnen betekenen voor kinderen die door deze corona crisis niet de hulp, aandacht en liefde krijgen die ze nodig hebben. De plekken die voor hen veilig waren zijn nu weggevallen. Denk aan school en sportclubs. Ook kinderen die niet meer thuis kunnen wonen hebben het erg moeilijk. Ze kunnen nergens heen dit leidt tot verveling ruzie en stress. Mijn vraag is nu aan jou om een steentje bij de dragen en de actie zo groot mogelijk te maken. ⠀ De link staat in mijn bio om te doneren en laten we dit bericht zo groot mogelijk verspreiden voor deze kinderen ❤️.

Een bericht gedeeld door Robin Sterk (@robinsterkk) op