Love & Reality

‘Vierde Temptation-koppel al te zien in trailer door blunder: een oude bekende!’

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave werd bekend dat er dit keer niet singles, maar juist koppels weggestuurd kunnen worden. Als zij zich niet voldoende openstellen voor de vrijgezellen, wacht een exit.

Koen en Deborah out

Inmiddels kunnen we al melden dat Koen en Deborah geëlimineerd gaan worden door de singles. Dit omdat Deborah er niet in slaagt om de singles een kans te geven. Ook de waarschuwing, een oplichtend zwembad, opent geen deuren bij Deborah. En dus moeten zij en Wouter al in aflevering 3 of 4 inrukken.

Efrain en Aylin in

En, spoiler alert: we weten inmiddels óók al wie het vervangende koppel gaat worden. En de heer uit dit koppel kennen we al: Efrain Balochie, verleider uit het seizoen van 2020 (met Zach en co). Efrain is samen met Aylin Hayret en zij durven het aan om hun relatie te gaan testen als vierde koppel in Temptation Island: Love or Leave.

Bewijs

In de trailer van Temptation Island is Efrain al te zien, zo ontdekten de speurneuzen van Team Tempa. We kunnen dus met zekerheid melden dat hij straks Koen en Deborah gaat vervangen, samen met vriendin Aylin. Ze zijn sinds juni 2020 een setje.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BRACKET™️ (@bracket.official)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Made By Mom (@madebymomm)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door THORTURE (@thorture.nl)

Efrain Temptation Island