Love & Reality

Verleidster Nikki werd buitenspel gezet in Temptation: ‘Daar heb ik me wel op verkeken’

Nikki van der Loos was één van de verleidsters in Temptation Island 2020. De verwachtingen rondom de rossige beauty waren hooggespannen, maar uiteindelijk kwam ze eigenlijk nauwelijks in het spel voor.

‘Ik wilde jagen als een hyena, maar het zit gewoon niet zo in mij’

Op de radio bij WOS blikt ze er op terug. “Ik vind dat ik er best goed ben uitgekomen. Het had slechter gekund. Ik ben ook niet heel veel in beeld geweest, dat is gedeeltelijk een bewuste keuze geweest. Ik ben er wel blij mee. Ik snap wel dat mensen denken: ‘waar is Nikki gebleven?’ Maar er is ook wel heel veel geknipt en geplakt, hoor. Er waren ook momenten waarbij ik wel volop aanwezig was, maar die zijn niet te zien geweest.”

“Zo hadden we op een avond een feestje in een mermaid-thema. Ik heb rood haar en blauwe ogen, dus ze vonden mij een soort Ariël de zeemeermin. Ik moest toen nog eerder naar beneden zodat ze een hele fotoshoot met mij konden doen. Vervolgens zie ik mezelf in de hele aflevering rondom het feest niet meer terug op tv. Dan denk ik: ‘Dat zijn juist beelden waarop ik zat te wachten..’ Dat vond ik heel jammer. Ik was toen juist echt het middelpunt van het feest.”

Verder geeft Nikki aan dat ze Temptation ‘wel behoorlijk onderschat had’. De leukste jongen vond ze Karim, wiens relatie wel degelijk aan een zijden draadje hing op een gegeven moment. “Maar ik zag dat andere meiden al wat meer hun vizier op hem hadden, toen legde ik mij daar maar bij neer. Dan heb ik al geen zin meer om er moeite voor te doen. Van tevoren dacht ik: ‘Ik ga strijden en er als een hyena op af’, maar blijkbaar zit dat niet in mij. Daar heb ik me wel op verkeken.”

Foto: Instagram @Nikki.looss