Love & Reality

Nikki van der Loos verleidster in Temptation Island 2020

Nikki van der Loos maakt deel uit van het leger aan verleidsters in Temptation Island 2020. De roodharige bombshell is vastberaden om de deelnemende heren Zach, Arda, Chris, Gianni en Karim het leven behoorlijk zuur te maken op het eiland.

Nikki van der Loos verleidster Temptation Island 2020

Nikki van der Loos komt uit Spijkenisse en woont tegenwoordig in Honselersdijk, in de provincie Zuid-Holland (gemeente Westland). Door haar rode haren, open houding en verleidelijke oogopslag zijn mannen al heel snel onder de indruk.

Hoe moeilijker de prooi, hoe groter de uitdaging. Deze dame ziet het verleiden echt als een spel. Nikki werkt als gastvrouw bij een orchideeënkwekerij, al staat de getatoeëerde beauty ook maar wat graag voor de camera als model.

Verleidster Nikki wil via Temptation Island de mediawereld in

Ze gelooft dat iedere man uiteindelijk ontrouw is en ziet het als een uitdaging om dit voor de camera’s te bewijzen. Na afloop van de opnames vertelde ze aan WOS: “Ik vind wel dat ik het goed heb gedaan, precies zoals ik het wilde. Wat ik precies heb gedaan ga ik natuurlijk niet vertelde, maar wat ik wilde is uitgekomen.”

Het feestbeest, dat werd opgegeven door haar eigen zus, hoopt dat haar deelname aan Temptation Island ‘een springplank kan zijn voor een toekomst in de mediawereld’. “Ik had het zeker niet willen missen.” Wij zijn razend benieuwd, Nikki!