Love & Reality
Tyra Love Island

Tyra de Best in Love Island de voormalig Temptation Island-verleidster

Tyra de Best heeft in Love Island aflevering 20 haar entree gemaakt. Ze werd door de heren gekozen op basis van een filmpje waarin ze een leukere indruk maakte dan twee concurrentes. Eerder was Tyra al eens te zien in Temptation Island.

Tyra de Best in Love Island

Tyra de Best mocht als winnares van de Smint Wildcard haar entree maken. Nadat een video waarin ze zichzelf presenteerde op de televisie werd getoond, waren de heren gelijk overtuigd: de 22-jarige Alkmaarse moest de nieuwste versterking van de villa gaan worden. Tyra, studente verpleegkunde, is nu al een jaar of vijf vrijgezel en enkele heren in de villa zien zichzelf als een potentiële doorbreker daarvan. Debora en Zoë waren de andere kanshebsters op de wildcard, maar zij vingen dus bot.

Love Island-Tyra in Temptation Island

Twee jaar geleden was Tyra de Best nog te zien in Temptation Island. Ze was toen verleidster in het seizoen van Sorelis, Sonny, Greg en Marco. Ze slaagde er destijds niet in om één van de heren te verleiden – al heeft ze naar verluidt wel gezoend met Greg, die derhalve zijn toenmalig vriendin Karina bedroog -, maar op Love Island is ze vastberaden en wil ze een nieuwe poging gaan wagen. Gelukkig nu bij mannen die zelf ook vrijgezel zijn; dat maakt het toch een stukje makkelijker.

Humor is de sleutel tot het hart van Tyra

Zelf valt Tyra de Best op mannen die gevoelig zijn. Zo nu en dan een traantje laten bij een diep, intens gesprek vindt ze dus alleen maar aantrekkelijk. Wel moeten mannen echt hun best voor haar doen. Tyra houdt er namelijk wel van om als prinsesje in de watten gelegd te worden. Geen avontuur is Tyra te gek, en dus is ze nu na Temptation Island ook in Love Island beland. Ze is op zoek naar de ware liefde, maar het belangrijkste vindt ze dat ze kan lachen met de heren in de villa. Humor is dus een prioriteit, net als loyaliteit.

Verder gaat het hart van Tyra sneller kloppen als mannen net zo zorgzaam zijn als zij. Haar ultieme crush is Dave Roelvink, helaas is die reeds bezet. Hij is helemaal het type waar de 22-jarige Alkmaarse op valt. Nu gaat ze in Love Island zoeken naar haar eigen Dave Roelvink look-a-like. Haar eerste indruk leidt haar vooralsnog naar Merijn, en dat lijkt wel wederzijds. Succes, Tyra!

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)