Love & Reality
Marvin Love Island 2022

Marvin Trentels in Love Island hardwerkende Vlaming

Marvin Trentels schittert in Love Island. Hij maakt deel uit van de groep originals in de villa en komt met maar één doel naar de Spaanse villa: afscheid nemen van het single leven. Zit er in Love Island een leuke dame bij die zijn hartje sneller kan laten kloppen?

Marvin Trentels in Love Island

Love Island is terug op de buis. Onder leiding van presentatoren Holly-Mae Brood en Viktor Verhulst vliegen twaalf originals naar het Spaanse Gran Canaria in de zoektocht naar ware liefde – en naar de geldprijs van 25.000 euro. Tijdens herkoppelingen moet gekozen worden wie de beste match is, degene die alleen achterblijft vliegt linea recta terug naar Nederland/België. Wie gaan Job en Esmee (inmiddels al uit elkaar) opvolgen als winnaars?

Love Island-Marvin is Vlaamse vastgoedmakelaar

Marvin Trentels is 28 jaar oud en komt uit Mortsel, in het Belgische Vlaanderen. Hij wordt op zijn profielpagina omschreven als ‘een ideale schoonzoon die zijn leven goed op orde heeft’. En daar is niets aan gelogen. Nadat hij zijn Bachelor’s Degree behaalde op de Artesis Hogeschool in Antwerpen (opleiding Vastgoed) begon hij in 2016 als vastgoedmakelaar bij Janssen & Janssen. Twee jaar later vond Marvin het tijd voor de volgende stap: hij zette zijn eigen kantoor genaamd Omnia Vastgoed op. Daarmee werd hij in 2019 al eens tot Starter van de Week gekozen door de website Made In. Marvin maakte met zijn bedrijf indruk door een nieuw, vanuit Amerika overgewaaid concept te introduceren in België. Inmiddels is Omnia Vastgoed uitgegroeid tot een kantoor met behoorlijk wat medewerkers.

Druk werkleven, rustig liefdesleven

Mede doordat Marvin eigenlijk zijn complete tijd als twintiger heeft geïnvesteerd in zijn carrière, is hij altijd vrijgezel gebleven. De zaak stond altijd op één. Dat moet nu gaan veranderen, want voor het eerst denkt Marvin serieus hardop na over een lange termijnplan voor zijn liefdesleven. Overigens heeft hij over vrouwelijke aandacht juist nooit te klagen gehad. Deze casanova weet de dames moeiteloos om zijn vinger te winden. Hij gebruikt zijn succesvolle verkooptrucs ook als versiertrucs.

Charmeur pur sang

Op Love Island wil de Vlaming dan eindelijk zijn knappe soulmate gaan vinden. Het liefst scoort Marvin een partner die met hem mee wil zo nu en dan het vliegtuig te pakken voor bestemmingen elders op de wereld. Met name van Dubai is hij gecharmeerd. Nu zijn werkleven op poten is gezet, meer dan dat zelfs, kan de focus nu op de liefde. Hopelijk gaat Marvin die in Love Island NL/BE vinden!

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marvin Trentels (@marvintrentels)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marvin Trentels (@marvintrentels)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marvin Trentels (@marvintrentels)