Love & Reality

Twitter maakt gehakt van de mannen in The Bachelorette: ‘Wie heeft die tenenkrommende gasten gekozen?’

Waar vooraf scepsis heerste over Gaby Blaaser, die onder meer bakken kritiek kreeg na haar optreden bij talkshow Beau, zijn veel kijkers het er na de eerste twee afleveringen van The Bachelorette wel over eens: zo vervelend is de blondine nog niet.

‘Niet Gaby, maar de mannen zijn vervelend’

Op Twitter draaien veel mensen nu toch bij. “Ik was eerst niet zo enthousiast, want weer zo’n tutje in beeld. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik haar echt een leuke meid vind”, schrijft iemand bijvoorbeeld. En een andere kijker: “Oké alles wat ik ooit over Gaby Blaaser heb gedacht moet ik terugnemen. Wat een leuk mens zeg zo “in het echt”. Heel anders als hoe ze over komt op Instagram enzo. Nu al zin in aflevering 3!”

En daarom worden de pijlen nu op anderen gericht: (een deel van) de achttien mannen die meedoen aan de serie. Het gros van de critici vindt hen ‘veel te gelikt’. “Dacht dat ik me zou irriteren aan Gaby, maar sommige van die bachelors zijn nog irritanter en veeeels te gladjes”, valt er te lezen op Twitter. “Wie heeft die mannen gekozen?”

Een greep uit de reacties op Twitter