Love & Reality

Deze 18 (!) mannen strijden om het hart van Gaby Blaaser in The Bachelorette

Gaby Blaaser gaat in The Bachelorette op zoek naar de ware liefde. De knappe actrice is klaar om haar hart weg te geven, en er staan maar liefst 18 vrijgezelle mannen klaar om deze aan te nemen. De serie start op 20 mei aanstaande op Videoland en wordt opgenomen in Zuid-Afrika, waar de ene na de andere man een poging waagt bij de 33-jarige Gaby. Dit zijn ze alle 18.

Boy (32 jaar, Amsterdam)
Boy werkt in de horeca en kent de Amsterdamse uitgaansscene dan ook erg goed. Een paar jaar geleden was Boy nog dertig kilo zwaarder, maar door flink te sporten en goed op zijn voeding te letten is hij nu topfit en is hij bezig met het opzetten van z’n eigen fitnesskanaal op YouTube. Boy is de trotse vader van een zesjarig dochtertje.

Joep (25 jaar, Budel)
Joep heeft sinds enkele maanden een eigen evenementenbedrijf. Joep geniet ervan om verzorgd te worden, maar geeft dit ook terug aan een partner. Hij kan goed praten, maar luisteren is ook één van zijn kwaliteiten. ‘Ik ben een serieuze jongen, maar risico’s nemen kan veel moois brengen!’

Chester (25 jaar, Den Haag)
Chester is kapper en wil een gevestigde naam worden in het kappersvak. Chester blijft in iedere situatie zichzelf en past zijn houding en gedrag niet aan die van een ander. Ook vindt hij humor erg belangrijk: “Als Gaby een man met humor zoekt zit ze goed bij mij!”

Andreas (32 jaar, Langedijk)
Andreas is docent en kindercoach. Hij runt daarbij verschillende bedrijven. Hier bieden ze o.a. scriptiebegeleiding aan en helpen ze kinderen die vastlopen. Andreas is een man met levenservaring, iets wat Gaby erg belangrijk vindt in een man. Na een roerige tijd is hij sterker dan ooit en klaar voor de liefde!

Djago (27 jaar, Tilburg)
Djago is zelfstandige in de bouw, maar waagt een kans om aangenomen te worden bij de opleiding tot mondhygiënist en wil daar vol voor gaan! Hij is een oprechte kletskous met humor. “Ik heb wat te bieden: een leuk leven, stabiel, sociaal, een eigen huis, ben spontaan, ga springend door het leven en ben vrijwel altijd positief gestemd!”

Niek (31 jaar, Breda)
Niek heeft een eigen autobedrijf en is een harde zakenman mét een klein hartje. Niek leidt een succesvol leven en heeft een druk sociaal bestaan. Wanneer hij in een relatie zit zal hij zijn vriendin op handen dragen. Dankzij Nieks feilloze gevoel voor humor zal Gaby zich niet hoeven te vervelen…

Chris (24 jaar, Venlo)
De Limburgse Chris is in het dagelijks leven personal trainer en heeft daarin zijn eigen bedrijf. Zelf sport hij ook veel, zo’n vijf tot zes keer per week. Hij is loyaal, staat altijd voor iedereen klaar en voor zijn toekomstige vriendin heeft Chris alles over.

André (41 jaar, Zwolle)
André is professioneel cocktailshaker en geeft trainingen. Zijn werk is z’n hobby maar hij houdt ook van boeken lezen, koken, goede muziek (R&B en hiphop) en nieuwe dingen ontdekken. Hij omschrijft zichzelf als een lieve man die geduldig is en ambitieus. Hij wordt niet snel verliefd maar als hij eenmaal verliefd is gaat hij er voor 200% voor.

Sebas (31 jaar, Anna Paulowna)
Sebas is Supermarktmanager en naast zijn rol als manager zet hij zich ook in voor het KWF als wijkhoofd. Sebas heeft vele ambities en wil naast zijn huidige baan enkele grote stappen maken. Rayonmanager of commercieel directeur behoren tot de mogelijkheden. Naast zijn drukke baan heeft hij zich sinds anderhalf jaar helemaal verloren in crossfit. Zo is hij dit jaar op een mooie twintigste plek belandt in de Nederlandse SC divisie bij de Crossfit Games! Sebas is op zoek naar de ware liefde. Is Gaby Blaaser zijn match?

Joey (25 jaar, Montfort)
Joey is net een bedrijf gestart in de detailhandel. Zijn grootste passie is sport. Hij denkt een belangrijk raakvlak te hebben met de Bachelorette: “Gaby zal begrijpen hoe belangrijk sport voor mij is en hoe hard je moet werken voor een mooi lichaam.” Deze sportieve Limburger heeft een zachtaardig karakter en is naar eigen zeggen lief en zorgzaam en gaat er in een relatie voor 200% voor!

Jethro (30 jaar, Zandvoort)
Jethro werkt in de marketing en is daarnaast één van de vaste DJ’s van de Escape. Hij is op zoek naar de ware. Trouwen en een gezin stichten klinken hem als muziek in de oren. Jethro over dit avontuur: “Ik mag echt in mijn handen knijpen als Gaby met mij terugvliegt naar Nederland.”

Mischa (30 jaar, Heemskerk)
Mischa werkte enkele jaren als ondernemer in de bouw, maar door een blessure die hij tijdens het voetballen heeft opgelopen heeft hij het ondernemerschap naast zich neer moeten leggen. Hij hervond zijn passie in zijn huidige rol als consultant. Mischa is naar eigen zeggen sportief, lief en zeer ijdel. Hij besteedt veel aandacht aan zijn lichaam en is daarom vaak te vinden in de sportschool.

Jordy (24 jaar, Kockengen)
Jordy is werkzaam in de sportbranche en overweegt momenteel om voor zichzelf te beginnen. Naast dat hij elke dag sport vind hij het ook belangrijk om mensen bewust te maken dat een gezonde levensstijl en voldoende beweging essentieel is. Jordy: “Ik bewonder Gaby erg om wat ze bereikt heeft en ik denk dat we samen een perfecte match zullen zijn”.

Wesley (27 jaar, Haarlem)
Wesley werkt als vliegtuigmotormonteur en daarnaast probeert hij van zijn hobby zijn werk te maken: hij draait namelijk als DJ op feesten, zoals Crazyland. Verder is hij zes dagen per week in de sportschool te vinden. Qua daten is hij van de oude stempel en stapt veel liever op een vrouw af die hij tegenkomt dan swipen op Tinder.

Kasper (26 jaar, Enschede)
Kasper heeft een CV waar je u tegen zegt en is een echte alleskunner. Hij was tijdens zijn studie fysiotherapie werkzaam in de horeca en heeft voor de klas gestaan. Kasper is nu op z’n plek als accountmanager voor een toonaangevende horeca leverancier en is regelmatig te vinden als model op de catwalk. Kasper is zelfverzekerd en weet mensen voor zich te winnen met zijn enthousiasme. Hij valt op vrouwen die wat ouder zijn dan hem en wil graag ontdekken of er een match is tussen hem en Gaby!

Youandi (27 jaar, Lelystad)
Youandi werkt als accountmanager en is half Nederlands en half Indisch. Het koken, de gezelligheid en de gastvrijheid vindt hij het mooiste aan de Indische cultuur. Youandi is vader van een dochter van vier jaar oud en hij merkt dat het ouderschap hem rustiger heeft gemaakt. Deze competitie gaat hij met vertrouwen tegemoet: “Met andere mannen strijden voor dezelfde vrouw? Kom maar op!”

Ritchie (27 jaar, Zaandam)
Ritchie is vrachtwagenchauffeur, maar dat is een ietwat wonderlijke keuze voor deze sociale man die net een maand vrij genomen om uit te zoeken wat hij wil gaan doen. Hij richt zijn peilen vooralsnog op de marketing. Ritchie staat vol in het leven en heeft een mega aanstekelijke energie.

Jordy (25 jaar, Amsterdam)
Jordy heeft samen met twee vrienden een eigen jeansmerk opgericht dat erg succesvol is. Daarnaast doet hij de PR en managed de kleding voor een bedrijf dat gericht is op sport en gezonde voeding. Hij geeft personal training, is model en woont in de Jordaan. Voor iemand van 25 jaar is hij serieus, ambitieus en gedreven. Dat geldt ook voor de liefde; hij is namelijk net een jaar vrijgezel na een relatie van 7 jaar en bouwt graag verder aan zijn leven met een ambitieuze vrouw aan zijn zijde.