Love & Reality

Tommy Baljet extra single in Prince Charming

Tommy Baljet is te zien in Prince Charming. In aflevering 2 maakt hij zijn onverwachte entree als extra vrijgezel, in de strijd om het hart van hoofdrolspeler Marvin Wijnans.

Tommy Baljet in Prince Charming

Tommy Baljet is met zijn 33 lentes één van de oudere kandidaten in Prince Charming. Hij komt uit Amsterdam, waar hij tegenwoordig zijn brood verdient als als influencer en social media marketeer voor platenlabel Spinnin’ Records. In het verleden werkte Tommy ook al voor onder meer kledingmerk BALR en agency MaisonPR.

Op zakelijk gebied gaat het dus uitstekend met Tommy Baljet, maar na 33 jaar zo goed als alleen maar single te zijn geweest wordt het wel de hoogste tijd voor een man aan zijn zijde. “Nu bewandel ik daarvoor eens een hele andere weg. Wel een beetje uit mijn comfortzone. Waarom het nog niet gelukt is? Ik denk dat ik gewoon een hele slechte smaak heb!”

Tommy Baljet extra single voor Marvin Wijnans

“Qua uiterlijk heb ik niet echt een voorkeur, als iemand maar goed verzorgd is. Aan die eis voldoet de Prince Charming, Marvin Wijnans, absoluut, dus laten we hopen dat het een match made in heaven zal blijken.

Tommy staat in de toekomst open voor kinderen, maar het is geen must. “Als mijn partner er níét voor open zou staan, hoeft het voor mij ook niet. Ik heb al twee leuke neefjes en een broertje, die zie ik ook al als zoontjes.”

Tot slot beschrijft Tommy zijn ideale date: “Ik zou daarin geblinddoekt worden, verrast worden met een vliegtuigvlucht, en als ik dan mijn blinddoek afdoe, zijn we ineens in een warm oord. Voorkeur Malediven. Maar verder ben ik helemaal niet veeleisend, hoor”, knipoogt Tommy tot slot. Met de Prince Charming is hij in ieder geval alvast op een warm oord. Succes aldaar, Tommy!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemieke Baljet (@miekebaljet)