Love & Reality

Tim Swagemakers extra vrijgezel in Prince Charming

Tim Swagemakers heeft zich in Prince Charming bij de groep van vrijgezelle mannen gevoegd. Hij maakte in aflevering 2 zijn entree en gaat voor de liefde van hoofdrolspeler Marvin Wijnans.

Tim Swagemakers in Prince Charming

Tim Swagemakers is 30 jaar geleden geboren in Noord-Brabant. Hij studeerde echter op het Welland College in Gouda en was daarna drie jaar lang assistent-bedrijfsleider bij Bloemen Service Nederland. In januari 2016 begon hij zijn eigen zaak genaamd TS Flowers & Design. Even later kocht hij voor maar liefst één euro een pand in Waalwijk, zo schreef het Brabants Dagblad destijds.

De krant meldt: ‘Swagemakers had al een bloemenbedrijf aan huis, maar miste een winkel, vertelt hij. En ja, dan komt er zo’n opmerkelijk verkoopbericht van bloemenshop d’n Elst voorbij.’ De vorige eigenaar was geëmigreerd, maar kwam niet van zijn pand af en besloot het daarom te koop te zetten voor maar liefst één euro. Tim sloeg dus toe.

Tim Swagemakers hoopt op de liefde van Marvin Wijnans

“Bekenden van mij in Waalwijk wezen mij op die actie. Ik ben gaan kijken en vond het wel wat. Het is een leuke winkel op een mooie locatie. Er is toch nog wel een smak geld in gegaan. De oude winkel leek meer op een cadeaushop. Ik heb het iets strakker gemaakt”, reageerde Tim.

Een mooi, zakelijk succesje dus. Maar nu wil Tim Swagemakers ook op het gebied van de liefde toe gaan slaan. “Het is voor mij lastig geweest om een geschikte partner te vinden. Via dit programma wil ik iemand tegenkomen die wél ook serieus in de liefde staat. Ik zoek iemand die weet wat hij wil in het leven, betrouwbaar is en ook een huisje-boompje-beestje-leven wil vormen.”

Dat wil Marvin Wijnans in ieder geval zeker, dus wie weet is dit wel een match made in heaven!

Geplaatst door Tim Swagemakers op Dinsdag 20 oktober 2020