Love & Reality

Temptation-Zach: ‘Meer vrouwen gehad dan een gynaecoloog, dat aantal ligt nog hoger dan mijn IQ’

In Goedele On Top vraagt presentatrice Goedele Liekens aan Temptation Island-deelnemer Zach Avelo hoeveel vrouwen ‘de CEO van Fuckboy Airlines’ al in zijn leven heeft gehad. Zijn antwoord: ‘Meer dan een gynaecoloog.’

Temptation-Zach: ‘Meer vrouwen gehad dan een gynaecoloog, dat aantal ligt nog hoger dan mijn IQ’

“Meer dan mijn IQ, denk ik”, lacht Zach verder nog. “En ik heb een hoog IQ, dus ja.. Ik krijg ook veel fanmail, tot aan het bizarre toe. Ik word gevraagd voor swingerclubs, orgies, rare fotoshoots, podcasts, van alles.”

Verder legt hij zijn ‘fuckboy ben je voor het hele leven’-uitspraak uit. “Fuckboys zijn jongens die bepaalde tactieken hebben om doelen te bereiken. Meestal seksueel getint. Dat is heel erg ‘pleasend’ gedrag. En op het moment dat het doel bereikt is, laten ze hen compleet vallen. Het was meer gewoon een oneliner.”

‘Simone wilde nooit hand in hand lopen met mij, op Temptation doet ze dat wel gelijk met Bas’

Tot slot legt Zach uit waarom hij zelf zo boos wordt van ‘respectloze uitspraken van Simone’, terwijl hij zelf onder- en bovenop een verleidster kruipt. “Dat zie ik als twee losse dingen. Los van of ik een fout heb gemaakt of niet, mag ik nog wel beoordelen op wat ik zelf zie.”

“Het was vooral oud zeer wat naar boven kwam. Jullie zien maar één week Temptation, maar ik mocht bijvoorbeeld nooit met Simone hand in hand lopen omdat ze bang was dat ze dan bekenden tegen zou komen. Terwijl ze hier op Temptation gelijk hand in hand met verleider Bas gaat lopen. Dat raakte mij erg. Dat vond ik irritant.”

Bekijk de volledige aflevering van Zach Avelo in Goedele On Top hier.