Love & Reality

Temptation-Roger over mishandeling Laura: ‘Ik was er bij’

Onlangs plaatste Temptation Island-deelneemster Laura Moenaert foto’s van haar verwondingen na een zware mishandeling op straat, vier maanden geleden. Haar ex Roger Osei Bonsu was er bij.

‘Temptation-productie vergrootte de haat met geknip en geplak’

Op Instagram schrijft de 22-jariige spierbundel nu: “Lieve Laura. Ik heb dit natuurlijk allemaal van dichtbij zien gebeuren destijds. Vrijdag heb je jouw toestand van maanden geleden geopenbaard, er zijn heel veel reactie geweest heel veel medeleven, heel veel meningen.”

“Mijn mening is en blijft dat de makers van Temptation een klein beetje meer rekening hadden mogen houden met iemand zo te monteren. Ik zeg niet dat het hun fout is, integendeel, maar ze hebben met hun geknip en geplak natuurlijk de haat/frustratie bij de mensen thuis naar boven gebracht door bijvoorbeeld continu ‘uw geeuwen in de kijker te zetten of als je u ongemakkelijk voelde op een date’.

Laura-Roger-Temptation-Island-2019

‘Man, wat heb jij een weg afgelegd’

“Nooit hebben ze eigenlijk eens bewust iets leuks van jou getoond en dat vind ik dan spijtig van de makers. Maar nu zijn we maanden later… en ik ben als ‘ex’ enorm trots op jouw vooruitgang! Man wat heb jij een weg afgelegd. Je bent niet echt iemand die veel lawaai maakt of op de voorgrond wilt zijn of dingen gaat doen om meer in het daglicht te staan en dat vind ik, en denk heel veel mensen, echt mooi aan u.”

“Alleen vind ik dat veel mensen mogen weten dat jij echt wel een sterk persoon bent… Sterker dan de meeste zouden denken mentaal/fysiek. Mensen vinden het altijd raar als exen normaal met elkaar kunnen omgaan. Ik vind juist dat dat juist aantoont dat je niets te verbergen hebt en het deftig op een volwassen manier beëindigd hebt.”

‘Laat je niet gepest worden, dwing respect af’

“Nu ben je gezond, sterk en ready om alles achter u te laten, ik ben trots op u. Dat mag de wereld weten❤! Nog een kleine boodschap voor iedereen die wordt gepest of wordt geviseerd: Als je graag pest of graag mensen viseert, doe dat tegen mensen van het zelfde kaliber.”

“Het is super zwak om mensen die onzeker staan in het leven te gaan pesten. Er zijn heel veel mensen die zelfmoord plegen of vast zitten met hun eigen omdat ze schrik hebben om te zijn wie dat ze willen zijn. En dat is enorm schandalig dat je die verantwoordelijkheid met je mee wilt dragen.”

“Voor al de mensen die worden gepest, laat jullie niet doen. Voor het te laat is, dwing respect af. En ga het op tijd melden tegen jouw meester/juf, ouders/vrienden. Het is belangrijk voor jezelf om dat op tijd te melden. Anders stopt het nooit”, aldus Roger tot slot.