Love & Reality

Ray twijfelt aan Luca en daagt hem uit voor bokswedstrijd

Ray was sinds de eerste dag van het tweede seizoen van Love Island één van de gezichten in de villa. Toch werd hij al snel naar huis gestuurd, maar voordat dat gebeurde kreeg Luca wel nog even de kans om te laten weten hoe hij dacht over de keuzes die Ray maakte. Luca verweet hem dat hij de dames aan het lijntje houdt.

Twijfels over Luca

Nu Ray weer thuis is na zijn Love Island-avontuur dook hij in zijn Instagram-account om een Q&A te houden. Daar kreeg hij onder meer de vraag of hij Luca en Gabriella nep vindt. “Ik vind het niet nep. Alleen ik heb nu een paar shots gezien en dan zie ik elke keer in een gesprek dat zij hebben dat Luca in de camera kijkt. Dan denk ik: Ga je nu iets zeggen wat een beetje geforceerd is of niet?”

Ray kreeg ook de vraag of hij graag een bokswedstrijd zou doen tegen Luca. Daar hoefde hij niet lang over te twijfelen. Ray zou dolgraag de boksring in willen stappen met Luca. Mogelijk dat we daar meer over horen als ook Luca de villa heeft verlaten.

Winnaar Love Island

Ray liet ook weten wie hij het liefst als winnaar van Love Island zou zien. “Wie ik oprecht hoop dat er gaat winnen is Victoria en Ziggy. Ik heb gemerkt dat zij echt oprecht en eerlijk en real zijn. Dat is gewoon wat ik zie en vandaar hun.”