Love & Reality

Temptation-Pommeline goudeerlijk: ‘Van deze plastische ingreep heb ik spijt’

Pommeline Tilliere is één van de realitysterren die het nodige aan haar uiterlijk heeft laten doen sinds haar tv-doorbraak. De Vlaamse beauty heeft van sommige operaties best spijt.

Neus

Aanleiding voor haar beslissingen omtrent plastische ingrepen is de sociale media. Een filter was zelfs doorslaggevend daarin. “Ik zag die filter en dacht: zo smal wil ik mijn neus. Ik heb die filter achteraf ook aan de chirurg laten zien. Als die filters niet zouden bestaan, had ik nooit geweten hoe mijn neus er zo smal zou uitzien.”

Billen

Ze vervolgt op Jari.be: “Ik heb nooit problemen gehad met mijn billen, tot ik meedeed aan ‘Temptation Island en me als verleidster moest voorstellen aan de dames van de koppels. Ik hoorde iemand zeggen: ah, ze heeft geen kont. En sindsdien kreeg ik dat niet meer uit mijn hoofd. Toen ik ontdekte dat er bilimplantaten bestonden, dacht ik meteen: ja, dat wil ik ook!”

Permanente make-up

Toen Pommeline nog op school zat, begon het echter al. “Toen al zag ik dat sommige meisjes permanente make-up hadden laten zetten. Ik heb dat dan ook maar laten doen, boven en onder mijn ogen. Achteraf gezien heb ik daar spijt van, omdat ik van mezelf al grote ogen heb. Ik heb er gewoon niet goed genoeg over nagedacht.”

“Nu is dat allemaal nog mooi. Want ik ben nog jong en mijn huid zit nog strak, alles zit nog op zijn plaats. Maar als ik later 50 ben… Ik had er beter over moeten nadenken, en blij moeten zijn met wat ik had”, treurt ze tot slot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@pommelinetilliere)