Love & Reality

Temptation-Maris onthult: heeft ze nog contact met Jari?

Maris deed mee aan het afgelopen seizoen van Temptation Island, samen met vriend Ivo. Met hem is ze nog altijd samen en gelukkiger dan ooit tevoren, zo vertelde Maris al in het Grazia Winterboek.

Jaribo

Maar hoe zit het dan met Jari, de single waar ze als een blok voor leek te vallen op Temptation Island? “Toen Temptation net was afgelopen, sprak ik Jari heel vaak. Inmiddels is het verwaterd, we hebben af en toe nog DM-contact. Als hij mijn buurman was geweest, hadden we elkaar vast vaker gesproken, maar we hebben allebei een druk leven.”

Vriendschappen

“Van de meiden spreek ik Iris, Annebel en Veerle vaak. “Ik leerde Veerle kennen door Ivo. Ze gingen een keer samen een drankje doen, en toen haakte ik aan. Dat was zo gezellig dat ik dacht: deze meid moet ik in mijn leven hebben, haha!” Overigens heeft Jari inmiddels ook een relatie, en wel met Temptation-collega Nena.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARIS (@marismarshmallow)